Ми у Facebook
08.07.2019, 10:00

Борщівник Сосновського розростається у місті Рівному (+ФОТО)

Читачі ОГО продовжуються відслідковувати місця проростання цієї небезпечної рослини.
Читачі ОГО активно долучаються до нашої соціальної інтерактивної акції.



Рівнянин зафіксував борщівник біля крокодила в гідропарку.



А також біля "горбатого мосту" через Устю по дорозі на ринок Дикий.









Ще один читач сфотографував борщівник Сосновського в парку Хіміків, де ця рослина росте у великій кількості.









Зважаючи на те, що в місті Рівному доволі багато борщівника Сосновського творчий колектив ОГО починає нову інтерактивну ініціативу, яка має на меті відслідкувати розповсюдження цієї небезпечної рослини у місті та області.

Цей проект неможливий без вашої участі, шановні читачі. Просимо вас надіслати фото борщівника Сосновського, який ви помітили. Просимо в листі зазначити ім’я та прізвище автора фото (якщо бажаєте, аби їх оприлюднили. Фото підписуються лише за умови, якщо в листі вказане точне ім'я та прізвище автора), а також вулицю та назву міста, селища або села, де зроблене фото, якщо це не місто Рівне.

Фото можна надсилати як з міста Рівного, так і з інших місць Рівненської області. Варто також зазначити дату, коли був зроблений знімок.

ЗВЕРНІТЬ УВАГУ! Борщівник Сосновського - шкідлива для здоров’я рослина, яка викликає глибокі опіки та алергію на шкірі. Просимо не торкатися рослини і поводитися вкрай обережно.

Фото слід надсилати на адресу info@ogo.ua. В темі слід зазначити "Борщівник Сосновського". Надсилаючи фото, ви погоджуєтеся на їх публікацію на сторінках ресурсів ВД "ОГО". Гонорари за фото не виплачуються.


На основі фото буде сформована мапа розповсюдження борщівника Сосновського у місті Рівному та області.

Дякуємо за вашу активну участь.





На правах реклами