Ми у Facebook
06.01.2020, 16:00

Факультет Острозької академії оригінально привітав усіх з Різдвом (+ВІДЕО)

Наближається час коляд. І вже з'являються перші пісенні привітання з Різдвом. Нещодавно на сторінці Факультету політико-інформаційного менеджменту НаУОА з'явилося оригінальне привітання з Різдвом.
Як йдеться у повідомленні, на зміну шведському музичному квартету ABBA гурт "ПІММА" факультету політико-інформаційного менеджменту з його лідеркою Галиною Гандзілевською підготували святкове вітання.



"Нехай ці свята – вісники злагоди, оновлення, мрій і сподівань – принесуть усім нам добро, мир, достаток,
а Різдвяна зірка принесе Боже благословення!
Бажаємо, щоб у Новому році Ви здійснили все те, про що так давно мріяли, зреалізували в повній мірі свій інтелектуальний потенціал та творчу активність!
Щиро віримо, що у Новому році Ви відчуєте схвалення своїх досягнень й вчинків, безмежне тепло друзів, близьких та коханих.
Веселих свят і щасливого Нового року!", - зазначається у привітанні.



Нагадаємо, в Національному університеті «Острозька академія» відбулася презентація унікального проекту «Notre Gram d’Ukraine: 400 років «Граматиці» Мелетія Смотрицького». Також студентки Національного університету «Острозька академія» взяли участь в обласному етапі Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської і студентської молоді ім. Т. Г. Шевченка

Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережі Facebook та у Telegram





На правах реклами