Ми у Facebook
21.07.2020, 14:02

ЗМІ повідомляють, що чоловік, який захопив автобус у Луцьку, родом з Рівненщини

З'явилися нові деталі у засобах масової інформації про того, хто захопив рейсовий автобус в обласному центрі Волині.
Як повідомляють Волинські новини, volynnews.com з посиланням на власні джерела, чоловік, який захопив автобус у центрі Луцька, походить з Рівненщини, де офіційно прописаний, а в Луцьку часто бував. Проте, поки офіційного підтвердження цього факту немає. Заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко на своїй сторінці у мережі Фейсбук, повідомив, що чоловік, якого підозрюють у захопленні заручників, народився в Російській Федерації.

Мережею шириться аудіозапис буцімто розмови захопника з сином однієї із заручниць. Цей аудіозапис виклав у Твіттері журналіст Денис Казанський. На цьому запису чути, що чоловік розмовляє українською мовою.

У центрі Луцька чоловік взяв у заручники пасажирів рейсового автобуса і погрожує його підірвати. Про це він сам повідомив у поліцію 21 липня. Злочинець зазначив, що у нього є гранати й інша автоматична зброю. Про це він сам повідомив у поліцію 21 липня. Злочинець зазначив, що у нього є гранати й інша автоматична зброю. Антон Геращенко повідомив, що особа яка захопила заручників зателефонувала в 9:25 в поліцію, представилася ім'ям Максим Плохой. У мережі інтернет за авторством Максим Плохой є книга «Філософія Злочинця» описує перебування автора в місцях позбавлення волі та його погляди на життя. Міністр МВС вилетів на місце події. Максим Плохой [url]опублікував свої вимоги у Твіттері[/url].





На правах реклами