Ми у Facebook
21.07.2020, 11:44

Чоловік, який захопив заручників у Луцьку, написав перед цим дивну книгу?

У центрі Луцька чоловік взяв у заручники пасажирів рейсового автобуса і погрожує його підірвати. Про це він сам повідомив у поліцію 21 липня. Злочинець зазначив, що у нього є гранати й інша автоматична зброя.
Зараз на місці працюють поліцейські. Заступник міністра внутрішніх справ на своїй сторінці у мережі Фейсбук повідомив цікаві деталі про чоловіка, який захопив заручників:

"Особа яка захопила заручників зателефонувала в 9:25 в поліцію, представилася ім'ям Максим Плохой.




У мережі інтернет за авторством Максим Плохой є книга «Філософія Злочинця» описує перебування автора в місцях позбавлення волі та його погляди на життя.
Ось типовий уривок з цієї книги:

«Мене 15 років виправляють, але я не виправився, а скоріше навпаки - я ще більше став тим, ким я є. Чому? Тому, що я справляюся з самим собою і тому не виправляюся іншими. Тому, що я не продаю себе страхом. Мене можна вбити, але це не виправить. Я - це завжди Я, бо - Я можу. Я можу, тому що є лише одне, чого я не можу-не бути Злочинцем. Я можу, тому що вирішую все сам і живу по-своєму. Я можу, тому що я Один. І я не боюся. Злочинець - це глибина і не може не бути їм той, у кого вона є. Особа Бога - в дзеркалі ... »", - написав на своїй сторінці у мережі Фейсбук Антон Геращенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Протестує проти системи: у центрі Луцька невідомий взяв у заручники маршрутку з людьми

Аваков вилетів у Луцьк, де захопили заручників


"Правда з вуст 24 врятує життя сотень" - захопник у Луцьку опублікував вимоги

ЗМІ повідомляють, що чоловік, який захопив автобус у Луцьку, родом з Рівненщини

Чоловік, який захопив автобус в Луцьку, перед цим 10 років провів у в'язниці

Чоловік, який захопив автобус в Луцьку, стріляв і кинув гранату





На правах реклами