Ми у Facebook
18.09.2020, 14:38

Бойовики нарощують свою міць на сході України

Про це повідомляє українська розвідка.
За словами представниці пресцентру Міністерства оборони України капітана Юлії Пампухи, згідно з інформацією Головного управління розвідки Міністерства оборони України, Командування оперативного угруповання російських окупаційних військ продовжує нарощувати боєздатність з’єднань і частин першого та другого армійських корпусів. З початку вересня через неконтрольовані Україною ділянки кордону з Росії на тимчасово окуповану територію у Донецькій та Луганській областях завезено залізничним і автомобільним транспортом близько 1200 тонн пального, шість вагонів і понад 10 вантажних автомобілів з протитанковими мінами і боєприпасами, у т.ч. для артилерійських систем.

Після капітального ремонту на підприємствах російського оборонно-промислового комплексу до підрозділів бойовиків доправлені понад 15 одиниць бойової техніки, у тому числі й “Град”.

Про це повідомляє телеканал Прямий.

Нагадаємо, безпілотний літальний апарат СММ ОБСЄ зафіксував, що противник розмістив озброєння за лініями розмежування. Проти українців використовують заборонену зброю. Росія створила загрозливу ситуацію поблизу України. Росія продовжує завозити зброю, техніку та боєприпаси на схід України.





На правах реклами