Ми у Facebook
10.06.2003, 20:17

Ліфтова пастка

14-річна рівнянка провела майже три години в ліфті. У темноті кабіни вона намагалася навіть не говорити, оскільки не вистачало повітря. Ліфтери на місце події не поспішали.
Намагання мешканців будинку №264 на вулиці Соборній викликати працівників ліфтового господарства виявилися марними. Диспетчер автоматично відповідала, що наразі нікого з ліфтерів немає, або всі вони зайняті. Хтось згадав про службу народного порятунку “01”, зателефонували. На місце події одразу виїхали рятувальники СДПЧ-1.
Ліфт застряг на 9-му поверсі будинку. Оскільки спеціального інструмантарію вогнеборці не мали, а треба було якнайшвидше врятувати дівчину, то й довелось підручними засобами віджимати двері ліфтової кабіни. Їм вдалося відкрити одну половину, і дівчину витягли через щілину. На щастя, з юною рівнянкою усе обійшлося. За свій порятунок вона з матір’ю щиро дякувала працівникам пожежної служби.
Але на цьому усе не скінчилося. Через кілька хвилин приїхав ліфтер. І, за словами інспектора протипожежної пропаганди ВПБ в Рівненській області Алли Скомаровської, почав вимагати, щоб рятувальники відшкодували збитки за зламані двері. Свій “довгий” шлях на Соборну він коментувати не забажав.





На правах реклами