Ми у Facebook
12.06.2003, 15:44

Чайка наступає на нелегалів

У середу на засіданні Рівненського міськвиконкому знову розглядали питання “Про встановлення режимів роботи закладів суб’єктів підприємницької діяльності”. І знову були дискусії. Особливо бурхливо реагував на звернення підприємців міський голова Віктор Чайка.
— Не розумію, як у дві години ночі можна ходити по продукти, тим більше як можна після такої пізньої вечері спати? — не міг заспокоїтись Віктор Чайка.
Міський голова застеріг членів виконкому, що, мовляв, пора припиняти з цими дозволами, бо скоро у Рівному знову в нічний час працюватиме триста закладів, як було до того часу, поки на сесії Рівнеради не прийняли відоме рішення.
Після деяких дискусій члени виконкому все ж погодилися продовжити режим роботи кафе “Меридіан” на вул. Сагайдачного, кафе “Віола” на вулиці Кн.Острозького, павільйону громадського харчування на вулиці Фабричній та ще двох закладів.
А ось кафе “Балатон” (вул. Князя Романа), диско-бар “Шейсон” (вул. Кн.Острозького), магазин “Продукти” (вул.Дундича) та кафе “Європа” (вул.Набережна), які теж прагнули продовжити роботу своїх закладів, “добро” від членів виконкому не отримали. До деяких з них були претензії у податківців.
— Нехай спочатку сплатять податки, — порекомедував прохачам Віктор Чайка. Він серйозно стурбований тим, що підприємці, відкривши розважальні заклади на перших поверхах житлових будинків, забувають, що на другому поверсі і вище живуть люди, які мають право на спокій.
— І збираються у мене на столі том скарг “Война і мир” на 5 кілограмів паперу. А підприємцям все по барабану. Їм би лише кишеню набити, — спересердя прокоментував ситуацію Віктор Чайка.
Міський голова дав доручення, щоб на наступне засідання міськвиконкому управління торгівлі представило карту міста, на яку були б нанесені усі розважальні заклади та об’єкти торгівлі в нічний час.
Хвилю обурення у членів міськвиконкому викликала поведінка підприємця Панцюка. Віктор Чайка зачитав доповідну записку, де йшлося про значні порушення в роботі двох комп’ютерних залів цього підприємця. Причому один із них на вул.Соборній, 440 А, працював взагалі підпільно. Неповнолітніх дітей охоронці закривали у клубі і вони бавилися на комп’ютерах цілу ніч. Суб’єкт підприємницької діяльності не мав не те що санітарної книжки, а був раніше засуджений до позбавлення волі.
— Бачите, хто виховує дітей, — з роздратуванням сказав Віктор Чайка і дав вказівку міським службам негайно закрити комп’ютерні клуби згаданого підприємця і направити доповідну записку прокуратуру області та начальнику УМВС.





На правах реклами