Ми у Facebook
26.06.2003, 18:08

Американці приїхали повчити бізнесу

У рамках підтримки випускників Клівлендської міжнародної академії до Рівного завітали американці з міста Клівленда, що у штаті Огайо. До складу американської делегації входило четверо осіб: Холлі Джіганте — президент цієї організації, Ноель Ейкінс — спеціаліст з прийому груп малого та середнього бізнесу. Їх супроводжували два волонтери — представники клівлендських торгових фірм.
Клівлендська міжнародна програма існує 27 років і фінансується американським департаментом освіти і культури. Завдяки ій щорічно від 100 до 300 чоловік з усіх країн світу мають нагоду стажуватися у Клівленді. Позаторік можливість поїхати на навчання отримали кілька українців з Рівного, Луцька та Миколаєва. Там вони прослухали курс лекцій з малого і середнього бізнесу та набули практичні навики у клівлендських фірмах.
У ході відвідин нашого міста заокеанські гості зустрілися з першим заступником міського голови Олександром Кравчуком, представниками малого і середнього бізнесу. Також закордонні візитери побували на відомих підприємствах Рівного — ВАТ “Реноме” та ДП “Укрбурштин”.
Наостанок американці здійснили подорож до старовинного Острога — перлини Волинського краю.





На правах реклами