Ми у Facebook
26.06.2003, 18:44

Кафе на кістках-3. Пасічник не винний?

Головний архітектор Рівного Микола Пасічник спростував інформацію щодо кримінальної справи на нього із звинуваченням у корупції. Він сказав, що нічого про це не знає.
Як заявив начальник управління із боротьби з організованою злочинністю УМВС у Рівненській області Володимир Самолюк, кероване ним відомство не займалося питанням порушення закону “Про охорону культурної спадщини” при погодженні дозволу паном Пасічником на будівництво кафе-бару “Фламінго”. Водночас пан Самолюк послався на міжрайонну природоохоронну прокуратуру, яка робила відповідне подання. У свою чергу, рівненський природоохоронний прокурор Олег Кушнір не підтвердив слова керівника “убозівців”, повідомивши, що жодного подання чи припису його відомство щодо вищезгаданого кафе-бару не подавало.
Всупереч порушенню семи пунктів закону “Про охорону культурної спадщини”, виявлених комісією, створеною розпорядженням міського голови Віктора Чайки, при видачі дозволу на будівництва кафе-бару “Фламінго” в охоронній зоні Рівного, де у 40-х роках розстріляли і спалили три тисячі громадян, жодна із силових структур досі не зацікавилася цією справою та її фігурантами.





На правах реклами