Ми у Facebook
10.07.2003, 17:10

Екстрім та інтим рибної ловлі (жінкам читати обов’язково)

Рибна ловля — другий після полювання вид чоловічого заняття. Варто сказати, що рибак — це професія, а рибалка — покликання. На жаль, у нас плутають не тільки ці два поняття, багато хто не відрізняє твістер від відброхвоста, а спінінг від фідера. Поляризаційні окуляри взагалі вважають непотрібною розкішшю.
Останні ж абсолютно не втомлюють очі в яскравий сонячний день і дозволяють бачити навіть те, що відбувається на середній глибині під водою (незалежно від її прозорості). Чому так? Надто мало справжніх професіоналів і шанувальників цього виду спорту. На жаль, рибалкою стали називати виїзд на став чи озеро з обов’язковим набором сіток, “екранів”, кловень та інших неспортивних знарядь. Хоча хороші снасті в умілих руках ефективніші за сітку. А ту ж білизку (рос. — жерех) тільки спінінгом і піймаєш. Серйозність у цій справі дійсно потрібна. Ловити доводиться і на тонкому льоду, і переправлятися через річку, і вміти зробити надійний вузол, і керувати човном.
А ще рибалки — люди відчайдушні, з почуттям ризику, швидкою реакцією і закохані в природу, які після себе сміття на березі не лишать. Для цих людей притаманний потяг до екстріму. Ось наприклад: компанія майстрів зимової риболовлі з Кузнецовська одного разу зимою на протоці Стиру провалилися під лід разом з автомобілем. На щастя, всі залишилися живі. Більше того, жоден з них не кинув цього заняття, а “Опель” після двох днів перебування у термокамері знову накручував кілометри у напрямку водойм.
А ось ця частина вже обов’язкова для ознайомлення і жінкам. Якщо ваш чоловік відправляється на риболовлю, снасті не бере, крім акумулятора та електровудочки, то вам є над чим замислитись.
Окремі моделі цієї пекельної машинки мають вихідну потужність 500 вт. Дію торс-іонної системи подібного приладу можна порівняти хіба що з дією великої дози радіації. Той, хто користується такою електровудкою, ризикує в кращому випадку перетворитися в імпотента. Лейкоз, саркома, інші форми раку теж не виключені. Цю інформацію надав журналістам працівник “Електронмашу” кандидат технічних наук Анатолій Павленко. На основі нової торс-іонної теорії будови матерії він створив, запатентував та організував виробництво в Україні приладів “Форпост”. Призначені вони для захисту від шкідливих випромінювань моніторів, мобільних телефонів. При великій потужності розряду, яку має електровудочка, взагалі неможливо створити захисний прилад, — говорить цей науковець. На здоров’я ця снасть діє так ніби ви носите у кишені штанів високозбагачений плутоній з ядерного реактора.
Ці дані підтверджені в статті “Електроімпотенти” (Журнал “Рыболовный мир” №6, 2002 р.).
Так що жінкам вирішувати: чи вам потрібно 20 кг риби на дурничку чи пацієнт сексопатолога у сім’ї? Отакий він? екстрім та інтим рибної ловлі початку XXI століття.





На правах реклами