Ми у Facebook
15.07.2003, 10:37

Cобака в квартирі, господар — на балконі

Незвичайна пригода сталася вночі, напередодні понеділка, в одній з рівненських квартир на вул.Шухевича. Чотириногий друг породи стафордшерський тер’єр , який живе з молодими господарями вже три роки, розлютився і кинувся на господаря. Той був змушений зачинитися на балконі, де, до речі, просидів аж до четвертої ранку. Дружина тим часом сиділа на кухні.
За словами господині помешкання пані Оксани, сердитись собака почав перед початком трансляції боксу близько одинадцятої години вечора. Чоловік, щоб собака не заважав дивитися поєдинок, вирішив вивести його на балкон. Але домашній улюбленець став гарчати і кидатися на нього. Той був змушений зачинитися на балконі. Собака господарював у помешканні аж до четвертої години ранку, нікого не впускаючи і не випускаючи.
Першими господарі звернулися в міліцію. Правоохоронці дали номери телефонів своїх кращих кінологів і швидко приїхали на місце пригоди. Натомість кінологи приїхати відмовилися. Після приїзду міліції було вирішено до операції підключити управління МНС. Звідти прибула спеціальна машина, з допомогою якої сподівалися зняти чоловіка з балкона дев’ятого поверху. Але під’їзди до будинку виявилися заблокованими та й “стріла” була трохи закороткою. Довелося підключати пожежників. Коли до всіх рятувальників приєдналася ветеринарна служба, собака вже не був озлобленим і дав надіти на себе повідок. Очевидно, нелегкі обов’язки господаря помешкання його достатньо перевтомили. Натомість, справжній господар виявився поблажливим до свого чотириногого друга і не дозволив спеціалістам бригади з відлову бродячих тварин приспати собаку. Нічного бунтівника відвезли у міську ветеринарну службу, де він перебуває й дотепер.
Пані Оксана зауважила, що справжні власники собаки відпочивають на морі, вона ж із чоловіком собаку тимчасово доглядають на прохання своїх друзів. Після того, що сталося, довіряти собаці, на її думку не варто. Очевидно, господарям, коли вони повернуться з відпочинку, доведеться прислухатись до порад гицлів.





На правах реклами