Ми у Facebook
23.04.2008, 00:00

Усі паски пречудові — вибирайте до смаку

Не встигаєте спекти великодню паску? Нехай вас це не хвилює. Не менш смачні паски за традиційними домашніми рецептами пропонує до свята ВАТ “Поліссяхліб”.

— Великодні паски, як і минулого року, виготовлятимуться за випробуваними стародавніми рецептами, — розповідає начальник відділу маркетингу ВАТ “Поліссяхліб” Олександр КОРОБКА. — Як і вся наша продукція, не міститимуть ніяких добавок та консервантів, адже головне гасло підприємства — “Традиції збережено!” і ми в усьому дотримуємося його. Будуть двох видів за назвами “Традиційна” та “Урочиста”, вагою по 100, 300, 500 та 700 грамів.

Відповідно до виду, упаковки та ваги встановлюватиметься ціна, на мою думку, досить помірна: від 1,50 до 10 гривні.

— Паска “Урочиста” після випікання оздоблюється збитою білковою масою і посипається кондитерською посипкою нонпарель, — доповнює головний технолог ВАТ “Поліссяхліб” Вікторія ГАЛЯНТ. — А “Традиційна” перед випіканням змащується яйцем і посипається цією ж посипкою. Є невелика різниця й у складі: “Урочиста” паска замішується на згущеному молоці, а “Традиційна” — на сухому. У склад обох входять родзинки, ванілін, борошно вищого ґатунку, маргарин, олія, цукор та яйця. Наші паски виготовляються без ароматизаторів (використовуємо лише ванілін) та барвників. Частина пасок буде поміщена у спеціальні святкові упаковки, це естетично та гігієнічно. Всі 100-грамові паски та певна кількість 500-грамових будуть продаватися у капсулі — спеціальній формі з промащеного гофрованого паперу, в якій випікалися.





На правах реклами

РДБК

Відпочинок у Карпатах


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини