Ми у Facebook
28.08.2008, 22:06

Кондитерська фабрика оновлює обладнання

Заміна старих технологій охолодження солодощів відбувається на Рівненській кондитерській фабриці. Підприємство відмовляється від компресорів, які в своїй роботі використовують аміак.
— Фабрика переходить на технологію індивідуального охолодження виробів, — розповідає директор Рівненської кондитерської фабрики Валентина ПЕТРУК (на фото). — Ми прагнемо до жовтня відмовитися від аміачних компресорів. Заміна обладнання обійдеться недешево, але це вимога часу, якості до продукції та екологічності виробництва.
Сьогодні на фабриці через спекотну погоду зупинений шоколадний цех. Валентина Петрук каже, що він відновить роботу у вересні.





На правах реклами

РДБК

Відпочинок у Карпатах


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини

18.02, 20:30 В Острозі доцентка успішно захистила дисертацію на здобуття доктора мистецтв

18.02, 20:00 У Рівненській області викрили чоловіка, який виготовляв і продавав наркотики з підвалу гаража

18.02, 19:30 Індексація пенсій у березні: хто з українців не отримає підвищення виплат

18.02, 19:00 У самому центрі Рівного щодня можна отримати безкоштовний обід

18.02, 18:30 Як Рівненщина бореться з кібербулінгом і російською пропагандою в Telegram

18.02, 18:00 Рідні загиблого на Курщині Сергія Мішковця просять присвоїти йому звання Героя України

18.02, 17:30 Як відміти плиту від жиру: ефективні лайфхаки

18.02, 17:03 У Рівному відбулося ДТП за участю пенсіонера на «Nissan Micra» та водія «Range Rover»

18.02, 16:30 Безкоштовне зубопротезування для військових: фінансування зросло, де отримати допомогу на Рівненщині

18.02, 16:00 Матч «Кривбас» – «Верес» перенесено до Рівного