Ми у Facebook
15.01.2009, 13:27

“Колибу” відкрили європейським фуршетом

Один із заступників міського голови Андрій Філін (ліворуч) обирає, чим би пригоститися зі шведського столу

Вчора, 14 січня, відбулося офіційне відкриття ресторанного комплексу “Колиба”, який претендує на звання найбільшого у Західній Україні. Він розташований поблизу стадіону “Мототрек”. У ресторані готують страви української (гуцульської), угорської, чеської та словацької кухонь.
На відкритті ресторану, стилізованого під колибу та збудованого руками гуцулів із смерек, були присутні перші особи міста, банкіри, будівельники та партнери комплексу. Як і годиться, цього дня першими до закладу завітали чоловіки, за ними почали з’являтися і леді. Дехто прийшов з подарунками та букетами квітів. Зустрічали гостей господарі ресторанного комплексу: подружжя Вадима та Жанни Назаруків й Олександра та Катерини Поліщуків.
— Ми збудували заклад, вклавши у нього свої серця і душі, намагалися зробити “Колибу” гарною. Й так само зробимо усе для того, щоб вам приємно було у нас відпочивати, — виступив з вітальним словом Олександр Поліщук.
Почесну місію перерізання стрічки довірили заступникам міського голови Олексію Хмилецькому та Сергію Васильчуку. “Набитою” рукою вони справилися із завданням за кілька секунд.
До речі, незважаючи на свято Василя, коли за традицією чоловіки та хлопці повинні “посівати та добра насівати”, традиції дотримався тільки начальник управління торгівлі Рівненського міськвиконкому Ігор Остапенко, який посіяв у колибі і побажав господарям вдячних відвідувачів і прибутків.
Далі гостинні господарі запросили гостей скуштувати хліба-солі і перейшли до неофіційної частини відкриття — фуршету. Хоча ресторан пропонує страви української (гуцульської), угорської, чеської та словацької кухонь, фуршет був традиційним — європейським.
— Приємно, що відкрився новий заклад, — поділився враженнями Сергій Васильчук. — Насправді у Рівному мало місць, де можна смачно і недорого поїсти. Сподіваюся, що у цьому закладі родини відзначатимуть свої сімейні свята.
На фуршеті гості виголошували тости, за що їм защедрували співаки, і насамкінець господарі вручили картки на знижки.





На правах реклами