Смачний пиріг “Мисливська кулеб’яка” від шеф-кухаря ресторану Ігоря Соколенка
— Я й сам був свідком того, що смачний пиріг може витиснути безліч цікавих інших страв. Наш пиріг — особливий. Його головні інгредієнти — дари природи. “Мисливська кулеб’яка” має складну начинку, яка є символом трьох полювань: традиційного, риболовлі та збирання грибів та ягід. Загалом же для його приготування ви витратите небагато часу, але цей пиріг приємно здивує ваших гостей.
Для страви, яку готував Ігор Соколенко для “СмачнОГО!”, знадобилися: фарш з дичини, фарш із судака, гриби, яйця сирі й варені, гречана каша, петрушка, перець, вершкове масло, яким змащується деко, і листкове дріжджове тісто.
Віктор Данилов попередньо відварив гречану крупу і приготував фарш із дичини.
— Зрозуміло, що не всі телеглядачі можуть зробити такий фарш, та його з легкістю можна замінити на фарш із іншого м’яса, — радить ведучий.
— Щоб фарш із судака вдався, філе риби варто приморозити. І в жодному випадку не перемелювати його через м’ясорубку, а нарізати маленькими шматками, щоб не зникла соковитість, — порадив шеф-кухар.
Окрім цікавих “родзинок”, які стануть в нагоді під час приготування страви, досвідчений мисливець Ігор Соколенко розповів про свою давню мрію.
— Річ у тому, що багато часу я проводжу на природі, люблю полювання, відтак мені не вистачає чотирилапого друга. Але досі він в мене не з’явився, адже мешкаю у двокімнатній квартирі, а для такої собаки треба вольєр, простір. Хоча знаю багатьох людей, в яких живуть такі собаки у квартирах. Тому все ж таки думаю, що незабаром такий друг у мене з’явиться.
Дізнатися про мисливські забобони і всі секрети приготування “Мисливської кулеб’яки” ви зможете, переглянувши кулінарне шоу “СмачнОГО!” 19 лютого о 20.15, а також у повторах в суботу, 20 лютого, о 08.20 та неділю, 21 лютого, о 15.20 на телеканалі “Рівне 1”. А щоп’ятниці на глядачів Першого місцевого чекатимуть нові цікаві рецепти від відомих рівнян.
Гість програми: Соколенко Ігор Володимирович
Вік: 41 рік
Вид діяльності: підприємець
Життєве кредо: “Бороться, искать, найти и не сдаваться”
Хобі: полювання та риболовля
Знак Зодіаку: Стрілець
Улюблена страва: печена дичина
Улюблений напій: чай з лісових ягід
Мрія: мати мисливського собаку
Рецепт страви
“Мисливська кулеб’яка”
Фарш м’ясний (дичина) 0,5 кг
Фарш рибний 0,5 кг
Крупа гречана 1 склянка
Гриби 0,5 кг
Тісто дріжджове листкове 1 кг
Масло вершкове 200 г
Яйця 4 шт.
Цибуля 1 кг
Спеції, кріп
Перелік продуктів,
які потребують попередньої підготовки
1. Приготування фаршу з дичини і риби
2. Гречану крупу потрібно відварити
3. Цибуля та гриби нарізаються кубиками
4. Цибуля та гриби обсмажуються на сковорідці
5. Яйця відварюються та нарізаються
6. Пиріг запікається у духовці впродовж 30-40 хв., періодичного потрібно змазувати збитими яйцями і проколювати сам пиріг.
Ароматний пиріг з хурмою: простий рецепт для домашньої випічки
Хочете приготувати щось особливе та смачне? Спробуйте цей неймовірний пиріг з хурмою! Соковита хурма, ароматні прянощі та хрустка карамельна основа створять незабутній смак.
переглядів: 53
Пляшка для води від адідас: стиль, функціональність та турбота про ваш комфорт!
Пляшка для води від адідас: стиль, функціональність та турбота про ваш комфорт!
Це не просто аксесуар, а незамінний предмет для кожного, хто веде активний спосіб життя. Вона допомагає залишатися гідратованим, дбає про екологію та підкреслює стиль власника. adidas, відомий своїм інноваційним підходом до спорттоварів, пропонує варіанти, які відповідають усім сучасним вимогам. Пляшка для води з асортименту об'єднує високу якість, функціональність та стильний дизайн, котрі роблять її ідеальним вибором для занять спортом, подорожей та повсякденного використання.
переглядів: 142
Готуємо шакшуку на сніданок: простий рецепт
Якщо вам набридла класична яєшня на сніданок, пропонуємо урізноманітнити її арабським варіантом — приготуйте шакшуку.
переглядів: 1097
Передбачення на день: дізнайтесь, що вас чекає сьогодні
Дізнайтеся своє персональне передбачення на 26 січня.
переглядів: 149
Як варити каву в мідній турці
Приготування кави в мідній турці — це справжнє мистецтво, яке потребує уваги та терпіння. Правильно зварена кава має насичений смак і приємний аромат.
переглядів: 154