04.06.2010, 13:39

“М'ясо по-португальськи” від автора телепрограми "Чоловічі розваги" Олега Поліщука

Щоразу гості кулінарного шоу “СмачнОГО!”, яке щоп’ятниці виходить на Першому місцевому, дивують глядачів оригінальними рецептами та цікавими стравами. У гості до ведучого шоу, директора ТРК “Рівне 1” Віктора ДАНИЛОВА цього разу завітав автор та учасник програми “Чоловічі розваги” на “Рівне 1” Олег ПОЛІЩУК.
Утім, прийшов він не сам, а зі своїм домашнім улюбленцем котом Мусіком.

— Мусік у мене перший дегустатор продуктів. Якщо їсть м’ясо, отже все гаразд, — зауважив Олег Поліщук.

Тож після такої неординарної перевірки гість разом з ведучим почав готувати смачні страви.

Гість кулінарного шоу:
автор та учасник програми “Чоловічі розваги” Олег Поліщук
Вік: 43 роки
Знак Зодіаку: Терези
Сімейний стан: одружений
Місце роботи: директор Радіотаксі “1501”
Домашня тварина: кіт Мусік
Хобі: риболовля, полювання
Улюблена страва: все, що смачно
Улюблений напій: “жива вода”
Життєве кредо: “Завжди!”


“М’ясо по-португальськи”
Інгредієнти:
Свинина — 2-3 великих стейки, по 3-4 см у товщину
Помідори — 1 кг
Цибуля — 1 кг
Часник — 2 головки
Червоний гострий перець — 1 шт.
Олія

Як готувати?
М’ясо смажимо без жодних спецій на пательні, не солимо, не перчимо, — 15-20 хвилин.
У каструлю налити олії, підігріти її, цибулю подрібнити (порубати), закинути її у гарячу олію, і нехай цибуля там “тушиться-жариться”. Помідори очищаємо від шкірки, рубаємо, кидаємо в каструлю з олією та цибулею. У каструлю кидаємо також гострий перець і за допомогою часникодавки подрібнюємо часник. Через 20-25 хвилин тушкування на помірному вогні соус до м’яса готовий.
М’ясо у власному соку подаємо до столу із гострим соусом.
Щасливе Рівне