Ми у Facebook
02.07.2010, 17:16

Сконструюй авто своєї мрії

Автомобіль повинен бути якісним, комфортним, зручним. А ще — він має відповідати вподобанням власника. Втім, не завжди в салоні є саме те, про що ви мріяли. Завжди хочеться мати вибір: кольору, потужності двигуна, оздоблення салону, стилю дисків та ін. Нова програма “Сконструюй авто своєї мрії” від “Автограда”, що на вул. Пухова, 85, приємно потішить тих, кого вже не задовольняють стандартні пропозиції.
Завдяки новій програмі клієнт сам може обрати ті якості авто, які максимально відповідають його потребам та смакам його родини. А вибирати є з чого, адже завдяки тісній співпраці з виробниками в “Автограда” є можливість запропонувати безліч варіантів базових версій авто і майже сто додаткових опцій. Тепер в “Автограді” клієнт може стати активним співавтором автівки, яке розповість про нього оточуючим не менше, ніж його костюм або прикраси.

Комерційний директор “Автограду”, що на Пухова 85, Вікторія Коржиньовська розповідає, що програма “Сконструюй авто своєї мрії” діє для брендів Honda, Volkswagen, Seat, Skoda, Renault, Fiat.

— У період кризи виробники пропонують здебільшого три варіанти комплектації автомобілів: базову, середню і класу люкс і переважно тяжіють до стандартної комплектації. Але ж людина приходить до нас купувати не те, що подобається виробнику, а те, що відповідає її особистим смакам. Наприклад, шкіряне кермо ставлять у комплектації класу люкс, а насправді воно подобається майже всім чоловікам. Тепер завдяки програмі “Сконструюй авто своєї мрії” таке кермо може поставити собі кожен. Багатьом подобається і так званий “малий шкіряний пакет” з оздобленням шкірою важеля коробки передач та стоянкового гальма. Часто клієнти замовляють додаткові подушки безпеки, особливо якщо знають, що на задньому сидінні буде їхати дитина. Адже ніхто не байдужий до безпеки власних дітей. Зрозуміло, що хочеться обрати для кузова свій улюблений колір, а оздоблення салону обговорити з родиною.

Дуже важливо те, що ці побажання втілюються в життя безпосередньо на фірмовому заводі виробника, адже це гарантує високу якість і коштує дешевше, ніж ті вдосконалення, які ми зазвичай робимо пізніше.

Ви зможете за допомогою продавця-консультанта ознайомитися з альтернативними варіантами, скласти оптимальну для себе комплектацію авто і визначитися з остаточною вартістю. Величезною перевагою програми є те, що при укладанні договору на виготовлення індивідуального авто ви можете внести навіть 10 відсотків від його вартості. Для тих клієнтів, що внесуть половину чи повну вартість авто, передбачені додаткові знижки в 2 та 3 відсотки відповідно. У середньому термін виготовлення такого ексклюзивного автомобіля становить 65 банківських днів, хоча зазвичай це робиться швидше.

Ми в “Автограді” в захопленні від того, що тепер можемо запропонувати таку програму і тішимося, коли бачимо, як це подобається клієнтам, які вже скористалися нею.


Переваги індивідуального замовлення

Старший продавець “Автограду”, що на Пухова, 85, Олег Онопрійчук, розповів про переваги додаткових можливостей для “конструювання” свого авто

Колір авто. У виробника насправді є 20-30 кольорів. Але ходових з них 3-5, які переважно пропонують автосалони. Тому при індивідуальному замовленні клієнт може обирати не з трьох варіантів, а з тридцяти.

Шкіряний салон. Таке оздоблення автомобіля вигідно підкреслює статус його власника. Разом з тим це практично і зручно. Людина в такому авто почуватиметься комфортно.

Шкіряне кермо. Руки менше пітніють, при різких поворотах краще утримувати кермо. Взагалі, це просто красиво.

Ксенонові передні фари+AFSII з регулюванням нахилу фар. У темну пору доби вони забезпечують краще освітлення дороги, що зменшує навантаження на очі. Оптимальний варіант освітлення визначається автоматично.


Додаткові подушки безпеки можна обрати на всі сидіння в автомобілі.

Підігрів сидінь можна замовити окремо як для передніх, так і для пасажирських сидінь. Взимку у такому автомобілі буде затишно і тепло.

Автономний підігрів. Система для підігріву працює незалежно від двигуна. Підігрів можна запрограмувати автономно на певний час, при цьому не запускаючи двигун.

Телефонні підготовки GSM з Bluetooth. Телефон підключається до бортового компютера. З допомогою мультикерма можна телефонувати, спілкуватися, не відволікаючись від дороги.


Ми запитали:

Сергій, власник індивідуального Skoda Superb:

― Обираючи варіанти комплектації, я насамперед хотів відчувати комфорт у власному авто. Також підібрав опції для того, щоб вони створили додаткову безпеку. Завдяки такій програмі індивідуального підбору відтепер в авто поєднані зручність та безпека. Відтак, я задоволений.

Сергій, власник Skoda Fabia за індивідуальним замовленням:

― У моїй машині 17 додаткових опцій, які я обрав. Усі вони створені для того, щоб почуватися за кермом зручно. У салоні ми разом з консультантом обговорили всі деталі і практично за два місяці отримав індивідуальне авто, яке хотів мати, від заводу виробника..

м. Рівне, вул. Пухова, 85. Тел.: (0362) 69-00-03, 46-06-06, 69-05-12





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна

Нерухомість


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ