Ми у Facebook
09.07.2010, 17:16

Кросовер Renault Duster: дешевше не буває

Якщо ви цінуєте в авто практичність і шукаєте транспорт для активного відпочинку — нова модель Renault Duster саме для вас. Із таким кросовером можна сміливо вирушати не тільки у заміські пригоди, а й комфортно почуватися серед міської транспортної метушні.
Широкі колісні арки, високий кліренс (22 см) у поєднанні з досконалими технологіями повного привода дають можливість рухатися до мети за будь-яких дорожніх умов. А представницька зовнішність не поступається перед іншими авто такого ж класу. Та головне — унікальна цінова пропозиція на Renault Duster, яка розрахована на людей із середнім статком.

-4 липня у всіх регіонах України, й у Рівному зокрема, був проведений день відкритих дверей у салонах Renault. Усі бажаючі могли роздивитися кросовер-паркетник Renault Duster та відчути всі переваги нової моделі. А ті, хто свого часу віддав перевагу купівлі авто марки Renault, міг скористатися тест-драйвом і оцінити всі достоїнства кросовера. До того ж усі, хто пройшов тест-драйв, отримали подарунки.

Як повідомив директор автоcалону Renault у Рівному Олег РОЖКО, Duster важко порівнювати з моделями інших марок. І це стосуються не тільки цінового сегменту:

— Економічний та надійний двигун, винятковий комфорт перетворюють Duster на один із найприваблишівих автомобілів у своєму класі. Кросовер важить лише на 20 кілограмів більше, приміром, ніж легкове авто Renault Megane — це один із чинників, який дозволяє заощаджувати на пальному. До речі, витрата бензину при комбінованому циклі становить всього 7,5 л/100 км, а дизелю — 5,1, якщо версія привода 4х2, а коли 4х4, то відповідно — 7,9 л та 5,3 л на 100 км. До того ж, на двигуні встановлений механічний захист, який відсутнтій у багатьох моделях. Солідна зовнішність кросовера Duster поєднується з високим рівнем безпеки, посиленим системою ABS, системою допомоги при екстреному гальмуванні, фронтальними подушками безпеки водія й пасажира та боковими для захисту тіла й голови. Загалом, Renault Duster адаптується до будь-яких ситуацій на дорозі, не втрачаючи контролю над рухом. Та найважливіше, що кросовер за 131 900 гривень придбати в інших автосалонах України нереально, бо вартість інших марок стартує від 180 тисяч.

Салон Duster просторий та зручний. Пятеро осіб комфортно почуватимуться у ньому. Місця достатньо і для багажу, відділення якого обємом до 475 літрів, а при складеному задньому сидінні він збільшується до 1636 л. Облаштований Renault Duster і поздовжніми леєрами, що розширює можливості для транспортування необхідних речей та предметів.

До того ж виробник Renault — єдиний, хто може задовольнити найвибагливіші вимоги клієнта. За його побажанням можна сконструювати авто своєї мрії. На індивідуальне замовлення покупцю обладнають салон відповідно до його вподобань із різними комплектаціями та опціями. Стосується це і внутрішнього та зовнішнього тюнінгу.

Гарантія на Renault Duster надається на три роки або 100 000 км пробігу.

Купити авто можна і в кредит. Оформляється позика на два роки під 0% річних за умови сплати 50% від вартості автомобіля або на 3-7 років від 17,9% річних із початковим внеском 25%.

Тож не баріться і завітайте до салону Renault у Рівному на вул. Пухова, 85. Детальнішу та кваліфіковану консультацію вам нададуть його працівники щодня із 9 до 18 ( неділя – вихідний). Тел. (0362) 69-05-12, 0933123256

www.slaveks-auto.com





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна

Нерухомість


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ