Ми у Facebook
16.07.2010, 08:55

У районні управління праці на Рівненщині встановлять кондиціонери з Міжнародного банку

Міжнародний банк реконструкції та розвитку понад три роки співпрацює з Рівненщиною в рамках проекту "Удосконалення системи соціальної допомоги". На нинішньому етапі триває поставка офісного обладнання в районні управління праці та соціального захисту населення, аби регіональні фахівці змогли максимально спростити процедури надання допомог і подбати про їх адресність.

Щоправда, окремі райони проігнорували минулорічне доручення щодо ремонту приміщень управлінь, а передусім, не замінили старі електросистеми на потужніші. Що, в свою чергу, унеможливлює роботу кондиціонерів, які вже надійшли і чекають монтажу.

Заступник голови облдержадміністрації Юрій Кічатий зобов’язав терміново ліквідувати такі прогалини і забезпечити безперебійну роботу та достатню потужність систем електропостачання в управліннях праці та соціального захисту населення райдержадміністрацій та міськвиконкомів. Оскільки вже до кінця року в область має надійти комп`ютерна техніка для роботи за єдиною технологією прийому громадян.

Довідка:
За попередніми розрахунками, на Рівненщині реалізацію проекту "Удосконалення системи соціальної допомоги" профінансують в обсязі 8 млн грн. Понад 3 млн грн вже використано на ремонт управлінь. За поставки обладнання відповідає профільне міністерство, його закупівлю та розподіл здійснюватимуть централізовано. Проектом також передбачено навчання фахівців місцевих управлінь різних категорій.

Про це повідомляє офіційний сайт Рівненської облдержадміністрації.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна

Нерухомість


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ