Ми у Facebook
27.07.2010, 17:18

Уряд протягом двох-трьох місяців повністю погасить заборгованість з ПДВ

Уряд протягом двох-трьох місяців повністю погасить заборгованість з відшкодування податку на додану вартість. Про це повідомив прем’єр-міністр України Микола Азаров під час прес-конференції.
Микола Азаров нагадав, що Уряд з 1 серпня розпочне реалізацію проекту з повернення ПДВ шляхом розміщення облігацій внутрішньої державної позики з подальшою їх монетизацією. "На це ми підготували необхідні ресурси. Ми ставимо перед собою завдання – протягом двох-трьох місяців повністю розрахуватися із заборгованістю з податку на додану вартість", – наголосив прем’єр-міністр та додав, що в першу чергу така заборгованість буде погашена підприємствам металургійного та хімічного комплексу, які є реальними експортерами.

Глава уряду зазначив, що облігації заплановано випустити на суму майже 17 млрд грн: "Сума, яку ми плануємо розмістити, гігантська – майже 17 млрд грн. Ось такі борги ми отримали від наших попередників".

Микола Азаров також зауважив, що ці облігації конвертуватимуться в реальний фінансовий ресурс і підприємства зможуть використати ці кошти на модернізацію, реконструкцію та створення нових робочих місць.
Про це повідомили на Урядовому порталі





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна

Нерухомість


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ