Ми у Facebook
28.07.2010, 18:01

В Україні вже зібрано 22 млн тонн зернових

Станом на 27 липня в Україні зібрано понад 22 млн тонн зерна. Про це прем'єр-міністр України Микола Азаров заявив сьогодні, розпочинаючи засідання Уряду.
Як повідомив Департамент інформації та масових комунікацій Секретаріату КМУ, прем'єр-міністр відзначив, що цілий ряд областей уже подолали мільйонний рубіж намолоченого зерна, а деякі регіони навіть і двомільйонний: "Можемо привітати хліборобів Одещини та Миколаївщини, які намолотили більше двох мільйонів тонн зерна. Цілий ряд областей здолали мільйонний рубіж намолоту зерна. Трудовий здобуток у нелегких погодних умовах – це результат невтомної праці, вмілого господарювання хліборобів".

Микола Азаров нагадав, що надмірні опади у першій декаді літа негативно позначилися на ході збирання та якості врожаю, але зараз погодні умови покращилися. За його словами, на даний момент дуже важливо правильно організувати роботу, щоб максимально ефективно зібрати зерно, зберегти його якість і грамотно сформувати цінову політику. "Організованість роботи – головний фактор успішного завершення збирання ранніх зернових", – наголосив прем'єр-міністр України.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна

Нерухомість


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ