Ми у Facebook
15.09.2010, 22:08

Web-конференція з авторами рівненської програми "Чоловічі розваги"

У вівторок, 14 вересня 2010 року, відбулася web-конференція авторами популярної програми "Чоловічі розваги" на "Рівне 1". Програма для справжніх чоловіків радує глядачів уже чотири роки.
Герої програми „Чоловічі розваги”, затяті рибалки та мисливці, не мислять себе без відпочинку на природі. Кожен з них має свій характер, свої прийоми і підходи до активного відпочинку, свої секрети вдалого полювання і риболовлі.

Відеозапис:



Справжні чоловіки люблять чоловічі розваги. Саме тому програма "Чоловічі розваги" на "Рівне 1" незмінно популярна уже п’ять років. У вівторок автори та учасники програми поспілкувались з рівнянами під час web-конференції на порталі ОГО". До вашої уваги — найцікавіші відповіді від "Чоловічих розваг".

Оля (відвідувач): Як з'явилась ідея провести таку програму? Хто ідейний натхненник ваших пригод?
Олег Поліщук (О.П.): Взагалі цього року нашому проекту виполюється п’ять років. Маємо перший ювілей. Тоді ж винила ідея зробити цікавий розважальний проект. Адже Рівненщину в Україні знають лише через дві атомні станції. А у нас унікальна природа, просто рай для мисливців і рибалок. Тому після перемовин з телеканалом вирішили піти на авантюру і спробувати.
Валентин Демчук (В.Д): "Двигунцем" проекту з першого дня був Олег. Він вигадує цікаві ідеї для поїздок та зйомок.
О.П.: Ну так! (посміхається — авт.). Але ідея кожної програми — це зазвичай і імпровізація. Адже неможливо спрогнозувати, якою буде погода, чи буде клювати риба, чи буде дичина, і ще маса моментів. Утім, завдяки командній роботі та удачі цікаві теми для зйомок є завжди.
Лесь (відвідувач): А бували під час зйомок такі ситуації, коли ставало страшно?
О.П.: Страшно — ні, але екстремальні ситуації були. У Костопільскому районі нас під час зйомок програми застав справжній смерч. Тоді отримали порцію адреналіну. Адже стихія закрутила все. Мусили вчотирьох тримати палатку і триматись самі. Думали, якщо її вітер зірве, то куди ж нас вітром порозкидає... Палатку ми таки не втримали. Але самі вціліли. Стоп! Був ще випадок на полюванні у Рокитнівському районі, коли відчув жах. Стою на номері, попереду поле, поросле лозою і чагарниками. Темно, страшно і нічого не видно. Тільки чутно — собаки гавкають, звіра ведуть. Думаю: "Боже, тільки щоб хижак не на мене вийшов". Бо стріляти доведеться практично в упор.
В.Д.: По-різному буває, адже це дика природа. На Радивилівщині на наш табір напала гадюка. Ми від неї мало у воду не тікали. А виявилось, що недалеко її нора і вона просто повзла додому.
Zybr (відвідувач): У вас траплялись якісь смішні ситуації?
О.П.: Одразу й не пригадаєш. Якось на рибалили на невеликому острові. А наш кок Сокол готував екзотичні "Раки від Альони Апіної". Я ці раки запам’ятав на все життя. Адже чоловіча кімнатка на острові була одна і бігли до неї всі після частування зі швидкістю світла. Навіть Сокол на костилях зі зламаною ногою. Добігли не всі. (Сміється.) Всі зйомки тоді провели, не відходячи від дерев'яного будиночка.
Петро (відвідувач): А чи є на Рівненщині такі місце, де ви ще не бували?
О.П.: Їх дуже багато. Кажуть, щоб об'їздити найкрасивіші куточки Рівненщини, треба років з 50. Тому, коли мені буде десь під 70, зможу сказати, що я скрізь бував.
Володимир Лукащук: Зазвичай надаємо перевагу незайманій природі. Там де немає багато людей. Це озеро Нобель та інші мальовничі куточки. Основне — ми пропагуємо культурний відпочинок. Відпочивати треба так, щоб природа після від'їзду була така, як до початку риболовлі.
Юрій (відвідувач): Жінки поділяють ваше захоплення? З собою їх не брали?
В.Д. Їм доводиться з цим миритись. З тим, що чоловік витрачає частину коштів на риболовлі й полювання, у вихідні його не буває вдома. Протестів, поломаних снастей, як в анекдотах, ще не було. Хоча для багатьох учасників проекту був вибір — сім’я або "Чоловічі розваги". Приклад перед вами — холостяк Володимир Лукащук, коли долучився до проекту, був ще одружений.
О.П.: Про те, щоб брати дружин на полювання чи риболовлю, й мови бути не може. Хай вони нас вибачать, але тоді ніякої риболовлі не буде. За народними прикметами, перед риболовлею навіть спати з дружиною в одному ліжку не можна. Бо не буде кльову або дичини.
Глядач (відвідувач): А чи можна стати учасником передачі?
О.П.: Звичайно. Тільки треба мати свій бізнес і стабільний дохід. Адже фактично більшість витрат зі створення програми беруть на себе учасники — це і снасті, і патрони, і поїздки. Якщо ж є бажання і можливість — хорошу людину просимо до гурту.






На правах реклами