Ми у Facebook
05.11.2010, 13:08

“Чорні черешні” — це не тільки гарна пісня, а й смачні крученики!

Юрко Поліщук
Юрко Поліщук
Вік: 43 роки
Керівник гурту
“Чорні черешні”
Одружений, виховує двох
доньок і сина
Життєве кредо:
“Бути собою”
Хобі: література, спорт,
природа
Автомобіль: Skoda
Знак Зодіаку: Стрілець
Улюблена страва:
червоний борщ
з часниковими пампушками
Напій: квас
Відпочинок:
подорожі


Крученики з опеньками

Інгредієнти:
500 г свинячої шинки
200 г сушених опеньок
3 великі цибулинки
сіль, перець, зубочистки

Як готувати:
1. Замочити опеньки, щоб вони розм’якли.
2. Шинку порційно порізати на шматочки як на відбивні (0,5-1 см), відбити шматочки шинки.
3. Опеньки дістати з води (але воду не виливати), порізати соломкою, подрібнити цибулю. На пательні обсмажити цибулю та гриби.
4. Формуємо крученики: на відбивну покласти цибулю та гриби, акуратно загорнути, скріпити зубочисткою. І так з усіма шматочками шинки. Крученики викласти в каструлю, залити водою, що лишилась від замочування грибів, і поставити тушкувати. Перед подачею вийняти зубочистки.

“Соус квасолевий”

250 г квасолі
100 г сметани
1 ст. ложка борошна
сіль, перець





На правах реклами