Ми у Facebook
14.01.2011, 18:20

Здрастуй, Старий Новий рік!

Зима — пора, багата на святкові дні. Проте два найголовніших з них — Різдво та Новий рік — вже лишились у споминах. Сумно? Тоді ось тримайте подарунок від кулінарного шоу “СмачнОГО!”, що виходить щоп'ятниці о 20.15 на телеканалі “Рівне 1”. Як-то кажуть, щоб освіжити почуття, пропонуємо вам зустріч зі Снігуронькою!
Заслужена артистка України, акторка рівненського академічного театру ляльок Алла ЧЕРУХА разом із ведучим шоу Віктором Даниловим не лише повернуть вам свято, а й запропонують оригінальний спосіб подачі улюбленого “Олів’є”. Ну а для ласунів — десерт “Хурма у вершках”.

Переглянути відео з програми за участі заслуженої Снігуроньки Рівного Алли Черухи ви можете, завітавши на сайт телеканалу “Рівне 1” www.rivne1.tv.

Ялинковий олів'є
Інгредієнти:
Філе курки — 200 г
Картопля — 6 шт.
Морква — 4 шт.
Цибуля — 3 шт.
Солоні огірки — 4 шт.
Яйця — 3 шт.
Зелений горошок — 1 скл.
Майонез — 200 г
Помідори “Черрі”— 2 шт.
Сіль
Мелений перець
Кріп

Спосіб приготування:

1. Відварені м'ясо, яйця, картоплю в мундирах, моркву і цибулю, огірки покришити кубиками.
2. Змішати покришені складові, посолити, поперчити, Заправити майонезом.
3. Салат викласти на тарілку у формі ялинки і густо притрусити дрібно посіченим кропом, прикрасити кружальцями вареної моркви, скибками помідорів, маленькими свічками.

“Десерт “Хурма у вершках”
Інгредієнти:
Цукрова пудра — 2-3 ч.л.,
Хурма — 3 шт.
Вершки — 100 г
Тертий мигдаль — 1-2 ч.л.

Спосіб приготування:
1. Хурму помити, почистити від шкірки і кісточок.
2. Порізати на шматки і покласти у блендер разом з пудрою і вершками, збити.
3. Утворену масу розлити по склянках, присипати тертим мигдалем і поставити на 20 хвилин у холодильник.





На правах реклами

РДБК

Відпочинок у Карпатах


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ