Оригінальні кулінарні рецепти від творця Покровського собору у Рівному [+ВІДЕО]
Вік: 55 років
Місце роботи: приватний архітектор
Сімейний стан: одружений
Життєве кредо: "Дарувати людям добро, воно повертається"
Хобі: бджолярство
Знак Зодіаку: Терези
Улюблена страва: борщі (зелений, червоний)
Улюблений напій: узвар
Якому відпочинку віддаєте перевагу: мандрувати по лісі
Заповітна мрія: щоб у нас була велика держава зі здоровими людьми і щасливими людьми
"Бичачі яйця по-волинськи"
Бичачі яйця – 4 шт.
Курячі яйця — 2 шт.
Молочний батон - 4 скибки
Сухарики
Борошно
Соняшникова олія
"Горіхові котлети"
Волоські горіхи — 1 скл.
Яйце — 1 шт.
Часник — 3 зуб.
Батон - 1 скибка
Сіль

Чим відрізняється фторопласт від інших видів пластику

Фторопласт не використовують «просто так» — його обирають, коли інші матеріали не витримують умови експлуатації. Він дорогий у порівнянні з поліетиленом або поліамідом. Наприклад, якщо розглянути товари від ТОВ ПКФ Електропласт — постачальника кондукційних та електроізоляційних пластиків, фторопластові заголовки будуть приблизно у 2-3 рази дорожчі за інші. Але матеріал є незамінним там, де потрібно поєднання хімічної стійкості, термостабільності й мінімального тертя. Розгляньмо конкретні галузі та чому саме ПТФЕ.
переглядів: 373
На частині вулиць Рівного можливе ускладення рух

У Рівному тривають дорожні роботи: можливе ускладнення руху транспорту на деяких вулицях
переглядів: 471
Прогноз погоди на Рівненщині у вівторок, 7 травня

Синоптики прогнозують хмарну погоду, без істотних опадів.
переглядів: 407
Як урізноманітнити інтимне життя: поради для пари
Інтимне життя — одна з найважливіших частин будь-яких стосунків, і його значення важко переоцінити. Часом стосунки можуть потрапляти в рутину, коли звичка бере верх над емоціями, а близькість з партнером стає менш інтенсивною. Щоб уникнути монотонності, варто активно працювати над збереженням тепла та пристрасті в стосунках. Іноді навіть невеликі зміни можуть додати нового вогню та інтересу.
переглядів: 182
Рецепт ідеального бісквіту: секрети легкого й пухкого тіста

Бісквіт — основа безлічі десертів. Але приготувати його так, щоб він був ніжним, повітряним і не осідав після випікання — справжнє мистецтво.
переглядів: 437