Ми у Facebook
17.03.2011, 14:01

Рівненські УБОЗівці обшукали офіс "УкрТехноФосу"

До офісу відомого рівненського виробника міндобрив, яким керує депутат Рівненської облради Юрій Супрунюк, із недружнім візитом завітали правоохоронці. Виявилося, що 25 січня 2011 року прокуратура Рівного порушила кримінальну справу за фактом надання службовими особами ТЗОВ "Укртехнофос" завідомо неправдивих відомостей для отримання кредиту в одному з відділень банків.
Як розповіла OGO.ua фінансовий директор компанії "УкрТехноФос" Валентина Панчук, зранку до кабінету головного бухгалтера увійшов невідомий чоловік і забрав звідти гроші, призначені для банку. За ним увійшли четверо УБОЗівців, що пред'явили працівникам постанову на обшук. У результаті обшуку були вилучені гроші та комп'ютерна техніка.



На час обшуку правоохоронці зачинили двері компанії і не дозволяли нікому ані увійти, ані вийти. Із пресою поспілкуватися дозволили, проте лише через вікно на другому поверсі.




Як розповіла Валентина Панчук, цей "візит" може бути пов'язаний із заборгованістю компанії перед "БМ Банком", проте зазначила, що справи так не вирішуються.

А тим часом, виявилося, що 25 січня 2011 року за матеріалами управління по боротьбі з організованою злочинністю в Рівненській області прокуратура Рівного порушила кримінальну справу за частиною 2 статті 222 та частиною 2 статті 366 Кримінального кодексу України за фактом надання службовими особами ТЗОВ "Укртехнофос" завідомо неправдивих відомостей для отримання кредиту в одному з відділень банків, що завдало значної матеріальної шкоди фінансовій установі. Зокрема, сума непогашеного кредиту на сьогодні сягає понад 11 мільйонів гривень.

— У ході проведення оперативного супроводу по цій кримінальній справі, 16 березня було проведено обшук згідно із постановою Рівненського міського суду від 15 березня. У ході його проведення вилучено речові докази, які стосуються кримінальної справи, — повідомив співробітник УБОЗ УМВС України в Рівненській області.

Нагадаємо, портал OGO.ua повідомляв, що Господарський суд Рівненської області порушив справу про банкрутство великого виробника комплексних мінеральних добрив ТОВ "УкрТехноФос".

Адже 11 вересня АТ "БМ Банк" заявило про відмову "УкрТехноФос" платити за своїми кредитними та облігаційними зобов'язаннями, які на той час перевищила 11 млн грн.

До теми:
Суд порушив справу про банкрутство "УкрТехноФос"
Власник “УкрТехноФосу” Юрій Супрунюк вирощує кілограмові помідори






На правах реклами