Ми у Facebook
30.05.2011, 17:32

Віднині в Україні функціонує єдиний інвестиційний портал

"Віднині в Україні функціонує єдиний інвестиційний портал", – саме під таким гаслом проходила Всеукраїнська конференція для фахівців з питань залучення інвестицій, організована Проектом Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) у період 26-27 травня у м. Ірпінь, що на Київщині.
Де і було, власне, презентовано Український інвестиційний портал ІnvestInUkraine.com.ua

Український інвестиційний портал має на меті об‘єднати та уніфікувати інформацію про всі наявні інвестиційні можливості України задля встановлення швидкого та ефективного контакту з інвестором за єдиним стандартним профілем українською та англійською мовами. Місія, звичайно ж, ризикова, проте більш ніж здійсненна, оскільки адмініструвати та надавати оперативну інформацію про грінфілди, браунфілди, інвестиційні проекти будуть сертифіковані професіонали із інвестиційної промоції – випускники навчальної програми USAID ЛІНК – географія яких представлена усіма регіонами України.

"Контент сайту є унікальним за своєю суттю, оскільки вся інформація про той чи інший інвестиційний проект зведена до ключових даних, є структурованою та доступною. Щодо функціоналу сайту, то відомості за блоками поділені за регіональним та галузевим принципом, розроблена система пошукового механізму на сайті, де інвестор зможе здійснити, наприклад, пошук необхідної йому промислової ділянки за ключовими параметрами та потребами. Звичайно ж, це лише бета-версія порталу, та попереду багато роботи, аби привести портал до належного вигляду – заповнити всі інформаційні блоки порталу, додати англійську версію, виправити недоліки із гіперпосиланнями, прописати релевантний контент на окремих сторінках, додати можливість взаємодії із соціальними мережами тощо", – повідомив учасник конференції, заступник директора Рівненського регіонального центру з інвестицій та розвитку Дмитро Захарець.





На правах реклами