Ми у Facebook
02.06.2011, 09:48

У фотошколі Олександра Харвата — третій випуск [+Фото]

Опанувати ази фотографії за десять занять — реально. У цьому вже переконались 24 випускники школи фотографії Олександра Харвата "Лікбез фотографії з нуля". Третій випуск школи відбувся 31 травня. Відомий в Україні фотохудожник на заняттях не тільки ділиться досвідом з учнями, а й передає теоретичні знання та практичні навички. Як початківцям, так і досвідченим фотографам.
Рівнянка Наталія ВОЙТКО фотографією захоплюється вже давно. Щоправда, фотографує лише рідних та близьких на дозвіллі, адже працює медсестрою в діагностичному центрі. Але не всі світлини вдавались такими, як хочеться. Елементарно не вистачало знань.
— Вирішила трішки підучитись у фотошколі Олександра Харвата, — зізналась випускниця третьої фотошколи Наталія. — Саме тут опанувала необхідні базові речі. Тепер можу сказати, що вмію користуватися фотокамерою.

Покращити навички фотографування вирішив і 19-річний здолбунівчанин Віктор ГУМЕНЮК. Хлопець планує в майбутньому стати фаховим фотографом.
— Хоч перший серйозний фотоапарат взяв до рук ще в 12 років, практичних умінь все ж не вистачало, — розповів Віктор. — У школі "Лікбез фотографії з нуля" удосконалив усі практичні навички. А це одразу ж покращило якість моїх робіт. Так, нещодавно знімав випускний — клієнти залишились задоволені. Тепер зможу заробляти на життя фотографією.
І справді, двомісячний курс навчання у школі Олександра Харвата зручний і змістовний. У програмі навчання — теоретичні та практичні заняття. Це й основи фотографування, і робота з різноманітними фотокамерами, жанри фотографії, обробка фото за допомогою комп’ютерних програм.

— Кожен з учнів школи отримає можливість попрактикуватися у найсучаснішій фотостудії, — наголосив керівник фотошколи Олександр ХАРВАТ. — Також робимо чимало і виїзних зйомок — у Мирогощі, на святкуванні 9 травня, у Рівненському зоопарку. Методика викладу матеріалу підходить і початківцю, і вже діючому фотографу. Тому у школі вчаться і діючі фотографи. Адже спеціалізованих навчальних закладів із фотосправи на Рівненщині немає. А у нас кожен охочий зможе навчитись фотографувати на високому рівні та приємно дивувати близьких. Вміти фотографувати — це не лише вміти натискати кнопки. Цьому потрібно вчитись, так як само, як навчаються музики чи малюванню.

Крім аматорів, серед випускників школи і фотохудожники-початківці. Адже навчання у школі дає поштовх та можливості професійного зростання фотохудожнику. Випускники школи мають можливість стати членами фотоклубу "Простір фото", працюють над створенням власних фотовиставок, пробують сили у різноманітних фотопленерах.
Записатися у наступну фотошколу Олександра Харвата можна за телефоном: 067 3622977, e-mail: ax22@і.ua, www.ukrfoto.org





На правах реклами