Ми у Facebook
10.06.2011, 14:42

Рівненський лікар Андрій Лимич пише книгу про свій рід

Рівненський медик Андрій Лимич є не лише успішним лікарем, а й надзвичайно цікавою людиною, з якою безперечно приємно спілкуватись.
Окрім своєї роботи, Андрій Лимич відомий тим, що у жовтні 2000 року зібрав у Рівному понад 300 родичів, яких об’єднав в організацію “Фонд роду Лимич”. А все почалося із зацікавлення у походженні власного прізвища. Він витратив багато часу, сил та натхнення, щоб докопатись до правди. Як з’ясувалося, рід бере початок з Персії, а перші відомості про Лимичів — з уже неіснуючого села Лікоть на Львівщині.

Єднання з родичами для Андрія Івановича надзвичайно важливе. Він вважає, що системного підходу потрібно дотримуватись не лише в медицині, а й у житті: “Кожна людина може зрозуміти себе, лише завдяки своїй родині. Листок дерева у чомусь повторює крону всього дерева. Так і в людей. Окрім того, це шанування пам’яті наших предків”.

Нині іде робота над двотомною книгою про рід Лимичів. А найбільшою цінністю в житті лікар вважає інтуїцію, яка є зв’язком із Богом. Це той канал, що дозволяє нам отримувати інформацію від Всесвіту.

Більше про Андрія Лимича читайте на сайті "Рівненської газети"





На правах реклами