Ми у Facebook
07.07.2011, 16:38

Рівненських мотоциклістів запрошують на байкфест "Славута-2011"

Всеукраїнський байкерський фестиваль відбудеться у містечку Славута 5 серпня. Організатори дев'ятого байкерського зльоту очікують на участь понад півтисячі учасників, у тому числі і з Рівненщини.
Одразу три байкерських фестивалі очікують на початку серпня на прихильників сталевих коней Західної України. 1 серпня стартує байкерський фестиваль HotBikersNight у Львові.

Уже 5 серпня естафету підхопить "Мотобуковина", який відбудеться у міста Заставна Чернівецької області. Під час фестивалю планується парад мотоциклів та ретроавтомоблів, кубок Буковини з верхової їзди на території одного з кращих клубів "Троя". Тут учасники змагань продемонструють справжній "кінний театр". Також на фестивалі відбудеться ярмарка народних промислів, майстер-класи народних умільців, конкурси, спортивні розваги. Свято прикрасять виступи відомих гуртів, зокрема і успішного рівненського проекту Etno XL.

Проте найближчим для рівнян стане фестиваль "Славута-2011", який вже вдев'яте організовує клуб Steel League. Менш ніж за сотню кілометрів від Рівного в місті Славута з 5 по 7 серпня зберуться понад 500 байкерів.

— Фест відбудеться під відкритим небом в урочищі "Голубі озера". Тут розміститься наметове містечко, потужна сцена та відбуватимуться різноманітні конкурси, — розповів один із організаторів Микола "Танцор" Олійник. — Традиційно відбудеться проїзд колони байкерів центром Славути, у військовому містечку відбудуться унікальні змагання — перегони на модифікованих "Запорожцях".
Завершиться святкування рок—концерт, де виступатимуть і рівненські гурти "Побег из выжженой земли" та "Спалені вітрила". За словами організаторів, загалом свято готове прийняти більше трьох тисяч гостей.





На правах реклами