Ми у Facebook
20.07.2011, 09:15

Депутата виганяють з Рівнеради за головування у комісії?

Політична партія, яка вирішила зробити "заміну" у складі депутатів своєї фракції в міській раді Рівного, пояснила, в чому провинився екс-голова її міської організації.
Однією з причин виключення депутата Рівнеради Святослава Євтушенка з партії "УДАР" стало те, що він без погодження із керівництвом обласної парторганізації самостійно очолив одну із депутатських комісій, чим завдав негативного іміджу партії. Про це повідомили з прес-служби Рівненської обласної організації партії "УДАР Віталія Кличка".

Голова РОО Віталій Чугунніков зазначив, що для партії "УДАР" така поведінка депутата є неприйнятною. Також політик підкреслив, що ставши депутатом Рівнеради, Савятослав Євтушенко почав віддалятися від партії.

- Для нас є неприпустимим використання членства в партії у власних інтересах. Тим більше використання депутатського статусу. Святослав Євтушенко балотувався першим номером списку нашої політсили до Рівненської міської ради. Але виборці голосували не особисто за Євтушенка, а за партію, - наголосив він. - Процедура відкликання Євтушенка зі складу депутатського корпусу є доволі складною, але ми йдемо на цей крок.

Нагадаємо, рішення про виключення Євтушенка з партії було оприлюднене 7 липня наприкінці пленарного засідання Рівненської міської ради. Святослав Євтушенко також звільнений з посади голови Рівненської міської організації. Таке рішення було прийняте Політичною радою партії 30 червня цього року.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ