Ми у Facebook
21.07.2011, 17:14

Меморіал слави на Гурбах нема кому будувати

На Рівненщині немає будівельників, щоб завершити спорудження меморіального комплексу "Героям Гурбинської битви". Навіть за наявності коштів. Зокрема, будівельники Здолбунівського району відмовляються проводити роботи влітку. Недобудованою залишається дорога до меморіального комплексу.

Питання завершення будівництва вже вкотре підняли на засіданні постійної комісії з бюджету та фінансів Рівненської облради. Депутат Віктор Кривун під час розгляду власних питань комісії звернувся до начальника обласного управління капітального будівництва Юрія Сідлецького:

— На одному із засідань комісії ви обіцяли, що зробите дорогу до меморіалу в найкоротші терміни. Хочу віддати вам належне – більшість робіт там виконано оперативно, але залишилось 300 метрів з кожного кінця – їх так і не зробили. Ну не по-господарськи це…

— Багато роботи там зроблено, а залишок дороги невдовзі зроблять, зауважив начальник управління.

— Та я розумію, ви скажіть коли. Пообіцяйте.

— Та ви ж зрозумійте, там неможливо працювати. У будівельників кидають шишками… — продовжив Юрій Сідлецький.

Втім, питання виникли і під час розгляду використання субвенції районному бюджету Здолбунівщини на будівництво меморіалу. Кошти виділені, проте роботи не ведуться.

— Проблема в тому, що зараз нема кому будувати. Хочемо, щоб роботи проводила місцева будівельна компанія. Вони зроблять швидше і якісніше. Проте всі відмовляються почати роботи в серпні. У вересні це вже не проблема. А зараз — немає кому.

А тим часом будівельні роботи в Пересопниці йдуть повним ходом.





На правах реклами