Ми у Facebook
15.08.2011, 17:17

Костопільська волейболістка представить Рівненщину на конкурсі "Міс Україна-2011"

Фото з сайту www.panna-model.com.ua

Ще декілька років тому ця дівчина професійно займалася волейболом і навіть не мріяла про кар'єру моделі. Проте травма змусила її покинути спорт і вона вирішила спробувати себе як модель. Цілеспрямованість, вихована у спорті, неабияк допомогла костопільчанці Катерині Калиняк — сьогодні вона володарка титулу "Міс Рівненщина", модель агенства "Панна" і представниця Рівненської області на конкурсі "Міс Україна".
Дівчатам притаманно запізнюватись як на побачення, так і на інтерв'ю, але Катерина прийшла на зустріч практично хвилина в хвилину:



— Таку пунктуальність у тебе виховав модельний бізнес?, — починаю я нашу розмову.
— Ні, її виховав спорт, адже я до того, як стати моделлю, навчалася у спортивному ліцеї і професійно грала у волейбол, — розповідає Катерина Калиняк. — Потім мене запросили в Тернопіль, де грала в "Галичанці". А потім так сталося, що я травмувалася і була змушена закінчити кар'єру.

— Коли ти ще грала — мріяла про кар'єру спортсменки?
— Так. Я волейболом жила, тренування, змагання, переїзди... І навіть мови не було про шпильки і про подіум. Коли отримала травму, лікарі мені сказали: “або ти зараз закінчуєш, або не зможеш у майбутньому виносити дитину”, а це для мене важливо як для кожної жінки-матері. Але було дуже важко, я плакала...



— Як сталося, що ти вирішила вийти на подіум?
— Я закінчила перший курс в Тернополі, тоді перевелася в Європейський університет, і там одногрупниця запропонувала мені сходити на кастинг "Афродіти". Я й на каблуках толком ходити не вміла, але погодилась, пройшла відбірковий тур, потрапила в фіналістки, і стала "Міс глядацьких симпатій". Як нагороду я отримала можливість безкоштовно навчатися у модельному агентстві “Панна”.

— Спортивне минуле допомогло тобі у кар'єрі моделі?

— Так. Допомогла цілеспрямованість, бажання постійно досягати своєї мети. Спорт зробив з мене людину, а модельний бізнес — справжню леді, я стала більш жіночною.



— Як тобі навчалося у "Панні", адже це було абсолютно новим для тебе?
— Я пішла туди у вересні 2010 року і навчалася чотири місяці. У нас було дефіле, хореографія, акторська майстерність — кожен день хотілося йти, щось нове для себе пізнавати. Під час навчання у "Панні" почалися кастинги на "Міс Рівненщина-2011". Довго думала: йти чи не йти, але захотіла довести, що я хочу чогось досягнути, — і пройшла.

— Пригадай той момент, коли ти дізналася про свою перемогу на "Міс Рівненщина-2011".
— Перед конкурсом Вікторія (Вікторія Дембіцька — керівник модельного агентства "Панна" — авт.) говорила, що той, хто отримає "Міс глядацьких симпатій", навряд чи зможе стати "Міс Рівненщина". І тут, уже на конкурсі, оголошують: "Міс глядацьких симпатій" — Катерина Калиняк. З одного боку, я була рада цьому, але з іншого — розчарувалася: знову "Міс глядацьких симпатій"... А я так хотіла корону... І тут виходить представник "Міс Україна" і оголошує, що "Міс Рівненщина-2011" стала учасниця під номером "3" Катерина Калиняк. У мене сльози одразу потекли, стою плачу, посміхаюся і не вірю...

Голова оргкомітету "Міс Рівненщина", директор РМК "Неомарк" Андрій Прокопчук, "Міс Рівненщина-2011" Катерина Калиняк, директор "Міс Рівненщина" та агенства "Панна" Вікторія Дембіцька
Голова оргкомітету "Міс Рівненщина", директор РМК "Неомарк" Андрій Прокопчук, "Міс Рівненщина-2011" Катерина Калиняк, директор "Міс Рівненщина" та агенства "Панна" Вікторія Дембіцька


— Що для тебе означала ця перемога?
— Мені неймовірно приємно, адже я перша "Міс глядацьких симпатій", що стала "Міс Рівненщина-2011" і перша дівчина саме з району, що поїде на "Міс Україна". Це дуже почесно і престижно. Адже агенство "Панна" є єдиними офіційним представником конкурсу "Міс Україна" на Рівненщині.





На правах реклами