Ми у Facebook
23.08.2011, 09:30

На будівництво Рівненщині дали додаткові 26 мільйонів гривень

Щоб закінчити хоча б частину розпочатих будівельних проектів, Рівненщина отримала додаткову субвенцію із державного бюджету.
Розподілити 26 мільйонів державної субвенції на першочергові об’єкти зібралися сьогодні, 22 серпня, члени обласної комісії з питань бюджету, фінансів та податків.

Гроші надійшли на ті об’єкти, які потребують термінового завершення. Розподілили їх поміж сімома будівництвами. Одні з них чекали на ремонт роками, інші — довгобуди. Втім, значна сума дісталася проекту, який зводиться до ювілею створення Пересопницького Євангелія. Культурно-археологічний центр та комплекс культурно-дозвілевих споруд в селі Пересопниця Рівненського району отримали відповідно 3,18 мільйона та один мільйон гривень.

На реконструкцію будинку культури та пришкільного інтернату в селі Мульчиці виділили 7 мільйонів гривень, на першу чергу будівництва школи в с.Берестя, що на Дубровиччині, — 4,2 мільйона, а на спортивний зал школи в селі Людинь у цьому районі — 3,4 мільйона. Виділили також 1,9 мільйона на підготовчі роботи для створення центру променевої терапії у Рівненському обласному онкологічному диспансері та 6 мільйонів на ЗОШ № 14 у Рівному.

За словами начальника головного управління з питань будівництва та архітектури Рівненської ОДА Юрія Сідлецького, цьогоріч також завершиться будівництво першої черги шкіл у селах Тинне Сарненського району та Будараж на Здолбунівщині, а також Рокитнянської районної лікарні.

Як запевнив пан Сідлецький, така кількість об’єктів пов’язана із надходженням чималих коштів із держбюджету та передбаченого співфінансування з обласного бюджету.





На правах реклами