Ми у Facebook
25.08.2011, 15:13

Політик конкретних справ — Данило КОРИЛКЕВИЧ

Статус: депутат обласної ради, голова Дубенської райдержадміністрації
Данило Корилкевич більшу частину життя віддав роботі в цукровій галузі ― директором Дубенського цукрозаводу він став ще в далекому 1987-му. На рубежі тисячоліть впродовж чотирьох років очолював Рівненську обласну раду. Та вроджений господарник переважив політика ― і Данило Михайлович повернувся у бізнес, створив групу компаній "Дакор" і вивів її у лідери агропромислового комплексу України.

Сьогодні 61-річний Корилкевич ― знову на державній службі: сповна реалізувавши себе як підприємець і продавши бізнес, нині він має можливість використовувати свій колосальний життєвий і управлінський досвід на благо земляків. З квітня нинішнього року Данило Михайлович ― голова Дубенської райдержадміністрації.

У невеличкому Дубні, де всі всіх знають, і Данило Корилкевич, і його сім'я, і його справи ― все на виду. Тож не дивно, що й перші кроки Данила Михайловича на посаді очільника району ― відразу помітили й оцінили. Добре знаючи, як працюють економічні механізми, голова райдержадміністрації енергійно взявся за наповнення місцевого бюджету, знайшовши нові його джерела і за перші ж місяці добився перевиконання.

А щоб грошей більшало не лише в скарбниці району, а й у сімейних бюджетах його мешканців, у перший же місяць на посаді Данило Корилкевич домігся від заготівельників молока підвищення закупівельних цін на нього. Разом із тим очільник Дубенщини зайнявся впорядкуванням історичних місць району, ініціював відкриття накопичувальних рахунків для дітей-сиріт і домігся, аби на всіх державних установах були вивішені державні прапори.

Останнє могло б видатись комусь дрібничкою, та Данило Корилкевич добре знає: матеріальне і духовне мають іти поруч. Недарма ж в області його знають як активного мецената, будівничого храмів. “Політика ― це те, що ти зробив для людей”, ― любить повторювати Данило Михайлович. І слід визнати: “політика конкретних справ” у одному окремо взятому районі йому неабияк вдається.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ