Ми у Facebook
25.08.2011, 16:02

Творець сердечності та милосердя — Лариса ЗЕЛІНСЬКА

Статус: директор ПП "Лакофарба", депутат Рівнеради.
З ім’ям Лариси Володимирівни Зелінської, депутата Рівнеради, керівника підприємства "Лакофарба", пов'язано стільки проектів, створених її силами та жіночим натхненням, що мимоволі розумієш — чи не завдяки жінкам і здобувалася незалежність нашої нації?..

Адже незалежність держави, по суті, це не тільки величезні політичні та бізнесові проекти. Це в першу чергу можливості та перспективи суспільства. Чималий вклад для малозахищеної частини, зокрема, рівнян зробила Лариса Володимирівна. Так, у неї імідж бізнесвумен, яка за 11 років сама створила своє підприємство — "Лакофарба".

Однак ще більше людей з особливою вдячністю говорять про неї як депутата-благодійницю. Ще у 2009-му вона стала переможцем обласного рейтингу "Жінка року" у номінації "Жінка-благодійниця". Нині пані Лариса — член Піклувальної ради Рівненського обласного Центру соціальної адаптації дітей з особливими потребами "Пагінець". Пані Лариса реалізовує соціальний проект зі створення Клубу спілкування для батьків та дітей з особливими потребами.

Більше того, ставши депутатом, ця тендітна жінка взялася ще за одну нелегку справу — заклад денного перебування соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді старше 16 років, які мають функціональні обмеження.

"Вони є членами українського суспільства, які мають ті ж права, що й усі громадяни України. Тому їхні права мають бути захищені, визнані на повноцінне життя в суспільстві, а держава в свою чергу має створити реальні умови для їхньої реабілітації, адаптації та соціальної інтеграції," — пояснює Лариса Володимирівна.

В Україні подібні заклади існують в Одесі, Вінниці, Івано-Франківську та Львові. І вже незабаром, за ініціативи Лариси Зелінської, він може з'явитися і у Рівному.

"Незалежність починається тоді, коли ти знаєш, що своїми силами можеш досягти чималого. І в той же час впевнений, що маєш опору", — стверджує пані Лариса. Саме тому, на її думку, необхідно докласти зусиль, щоб якомога більше рівненської молоді почувалося незалежно. А з незалежності кожного твориться незалежність цілої нації.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ