Ми у Facebook
05.09.2011, 14:16

Відкриваємо Рівненщину разом!

“ОГО” розпочинає новий проект — серію тематичних сторінок “Відкрий Рівненщину!”, присвячених кожному з районів нашої області.
“Відкрий Рівненщину” — це логічне продовження “Семи чудес Рівненщини” — спільного проекту “ОГО” та “Рівне 1”.

У 2007-му ми, з допомогою читачів, інтернет-користувачів та експертів визначили, власне, сім найбільш визначних та туристично привабливих об'єктів нашої області. Наступного року Перший місцевий зняв про кожне з семи “чудес” фільм. Далі — ми випустили диск з усіма сімома фільмами й безкоштовно передали їх до рівненських шкіл.

А нині — йдемо далі. Недарма ж кажуть, що кінець однієї історії часто стає початком іншої. Відтак, нині ми впродовж 16 тижнів (за числом районів Рівненщини) шукатимемо та описуватимемо по сім “чудес” у кожному районі! Адже цікавих місць, вартих уваги, — чимало зовсім поруч із нами.

Матеріал перший: Сім чудес Володимиреччини

Символічно, що проект “Відкрий Рівненщину” розпочинається саме 1 вересня. Адже він — пізнавальний просвітницький. Впевнений: структурована інформація про райони Рівненщини, про їхні туристичні “родзинки”, пам'ятки природи та архітектури, яку зберуть наші журналісти, — матиме довге життя і прислужиться багатьом читачам. А також — допоможе стати обізнанішими нам самим.

Окрім газетної версії, проект “Відкрий Рівненщину” матиме втілення і в інтернеті — зібрана нами інформація розміщуватиметься на Рівненському інформаційному порталі OGO.ua.

Матеріал перший: Сім чудес Володимиреччини

Будемо вдячні вам за відгуки, за підказки щодо “чудес”, вартих уваги. Пишіть на vg2001@ukr.net — і будемо відкривати Рівненщину разом!





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ