Ми у Facebook
08.09.2011, 18:04

У Рівному молоді поети три дні варитимуть СУП

Літературний фестиваль “СУП — сучасна українська поезія” відбудеться у Рівному 23-25 вересня. Організатори обіцяють не лише поетичні читання, а й джазову вечірку, флешмоби та перфоманси на вулицях міста.
Як повідомила організатор фестивалю Олена Черніговець, цьогоріч, на відміну від 2010 року, фестиваль триматиме не два, а три дні. (У 2010-му “СУП” у Рівному проводився 25-26 вересня, його учасниками стали 53 автори з Рівного, Острога, Луцька, Львова, Житомира та Києва).


Літфест СУП пройде у Рівному


— У рамках СУПу відбудеться ціла низка літературних конкурсів, — розповідає Олена Черніговець. — До Рівного завітають майстри слова з усієї України, не лише знані у вузьких колах, а й імениті поети.



Серед них — цьогорічний ювіляр, письменник і перекладач, вихідець із Рівного Олександр Ірванець; письменник і видавець Сергій Пантюк; письменник і науковець Ігор Павлюк, дитяча письменниця і видавець, головний редактор і співзасновник "Видавництва Старого Лева" Мар’яна Савка; поет, перекладач і дизайнер стронговський (Ілля Стронговський); поет і журналіст, бронзовий призер Кубка світу з кікбоксінгу і кік-джитсу Дмитро Лазуткін.



— Плануємо проведення презентацій книг, зустрічей з авторами, конкурсів із суміжних напрямків мистецтва, — додає Олена Черніговець.



За задумом організаторів, барв фестивальному дійству додадуть неординарні флкшмоби та перфоманси. “На час заходу вулиці міста сповняться новими культурними пам’ятками – інсталяціями на дотичні поезії теми”, — обіцяє Олена Черніговець.


Рівненська фольклористка Олена Черніговець: “Я зрозуміла, що можна бути не такою, як всі”





На правах реклами