Ми у Facebook
09.09.2011, 08:31

Сьогодні, 9 вересня — Міжнародний день краси

У цей день в усьому світі відзначається Міжнародний день краси. Це свято було засноване за ініціативою Міжнародного комітету з естетики та косметології — СІДЕСКО.
Як відзначають фахівці, ХХ століття стало справжнім проривом в науці догляду за зовнішністю: макіяж став невід'ємною частиною повсякденності, а яскрава зовнішність перестала бути тим, що дається тільки від природи.

Зміна підходу до зовнішності стала заслугою п'яти найбільших косметичних компаній - Max Factor, Helena Rubinstein, Elizabeth Arden, Estée Lauder, Revlon.

Проте на сьогоднішній день все більше жінок стають жертвами краси. Багато жінок звертаються за допомогою до непрофесійних спеціалістів або пластичних хірургів, що може призвести не тільки до поганого естетичного результату, але і смертельного результату.

Комітет СІДЕСКО є головною міжнародною Асоціацією терапії краси у світі. Він був заснований в Брюсселі у 1946 році. Беручи до уваги зростання популярності пластичної хірургії, медики — члени Комітету — закликають тверезо ставитися до подібних хірургічних втручань і не впадати в залежність від своєї зовнішності.





На правах реклами