Ми у Facebook
20.09.2011, 12:00

Вагітні рівнянки стали фотомоделями [+Фото]

Для того, щоб стати моделлю, потрібно... завагітніти. У цьому переконались рівнянки, які стали учасницями проекту "Пузата мама". Адже стати обличчям бренду їм запропонували одразу кілька торгових марок.
На сьогоднішній день вагітні моделі вже стали мамами. На зміну фотосесіям, зйомкам, урокам дефіле та численним тренінгам прийшли турботи про тих, кого так довго чекали.

Утім, будучи вже на останніх тижнях вагітності, деякі з них отримали пропозиції відзнятися у фотосесіях для виробників одягу для вагітних та годуючих мам.


Малеча, перебуваючи поруч з мамою, завжди відчуватиме себе захищеною і задоволеною.


Виробники таку тенденцію пояснюють просто — продемонструвати речі для вагітних та матусь можуть лише їхні "колеги".

— Сама природа надає жінці під час вагітності унікальні можливості виглядати по-особливому красивою. Ми хочемо, щоб кожна вагітна розуміла — вона у своєму положенні найпрекрасніша, а ми у свою чергу подбаємо про те, щоб їй було комфортно і у статусі вагітної, і у статусі молодої матусі, — розповідає директор ТМ "Nika" Анастасія БАНАЦЬКА. — Оскільки я й сама молода та активна мама, мені знайомі всі турботи, пов'язані із народженням та вихованням дитини. Відтак, створюючи зручну та стильну продукцію, ми піклуємось, аби наші покупці у повній мірі насолоджувались щастям батьківства.


Така подушка стане відданою подружкою, яка легко і зручно буде підтримувати животик, який росте з кожним днем.






На правах реклами