Ми у Facebook
30.09.2011, 11:27

Рівненський стадіон "Авангард" обласним не стане, але гроші отримає

Ні в сих, ні в тих може опинитися рівненський стадіон “Авангард”. Міську спортивну арену, яку нещодавно хотіли забрати в обласне підпорядкування, тепер прагнуть переполовинити.
Зваживши на скрутне становище та нестачу в місті коштів для розвитку стадіону “Авангард”, Рівненська обласна рада ще у квітні погодилась прийняти весь майновий комплекс у свою комунальну власність. Втім, як виявилось, грошей на спорт не так багато і в обласному гаманці. Тому й виникла нова ідея - поділити стадіон навпіл.

У Рівному реанімовуватимуть стадіон "Авангард"

- Після зустрічі з міським головою Рівного Володимиром Хомком, ми вирішили, що “Авангард” краще буде фінансувати з двох джерел: з міського та обласного бюджетів порівну, 50 на 50. Це дасть змогу хоч трохи привести його до належного стану. Реконструювати його треба, аби там могли нормально сидіти уболівальники, і нормально займатися спортсмени, щоб там же могла тренуватися наша футбольна команда. Її також плануємо фінансувати із двох бюджетів, - зазначив під час засідання колегії голова РОДА Василь Берташ.

У рівненського стадіону "Авангард" — непогані перспективи [+Відео]

Така активність чиновників пов’язана із оголошенням 2012-го роком спорту. Аби не впасти обличчям у бруд й таки реконструювати “Авангард”, питання про співфінансування розглядатимуть на найближчих сесіях міської та обласної рад.





На правах реклами