Ми у Facebook
05.10.2011, 15:21

"Пузата мама" проведе "Слінг-шоу" [Анонс]

Сімейний клуб "Пузата мама" разом з ТМ "NIKA" проведе у Рівному свято "Слінг-шоу". 17 жовтня у центрі розвитку дитини "Зернятко" вагітні та матусі з малюками зможуть повправлятися у носінні слінга, отримати поради лікарів та весело провести час. Проект приурочений до міжнародного тижня слінгоносіння.
Справжнім символом святкування стане незамінна у гардеробі кожної матусі така річ як слінг. А справжнім натхненником рівненської слінгоманії стала директор ТМ "NIKA" Анастасія Банацька.

"Пузата мама" відома рівнянам за однойменним конкурсом, який перший в Україні взявся популяризувати вагітність. Тоді 12 майбутніх матусь не тільки стали героїнями вагітної фотосесії, а й дефілювали подіумом у якості моделей. Втім, після народження діток матусі сидіти вдома не збираються. І традиційно очолює команду відчайдушних матусь – автор ідеї проекту – Оксана Кравець.

— Виходити в світ зі своєю маленькою Сашенькою я почала майже доразу після її народження, — розповіла Оксана Кравець. — Чудово у таких прогулянках допомагав саме слінг. Тому й виникла ідея познайомити з ним інших учасниць клубу "Пузата мама", а разом з тим і всіх вагітних рівнянок. Тим паче у світі якраз проходить таке свято.

Сімейне свято "Слінг-шоу" відбудеться 17 жовтня о 11:30 год. у центрі розвитку дитини "Зернятко", його організаторами виступили торгова марка "NIKA",рекламно-маркетингова компанія "Неомарк" та агентство моделей "Панна". Під час заходу відбудуться майстер-класи та слінгозустрічі, де кожен охочий зможе отримати кваліфіковану консультацію щодо носіння дітей в слінгах, спробувати різні види слінгів, поспілкуватися з мамами, для яких слінг став незамінним атрибутом і вірним помічником. Крім того рівнянки зможуть продефілювати у слінгах та отримати слінгоподарунки.

Усі охочі матусі, татусі та малюки можуть попередньо зареєструватися до участі в святі за телефоном: (097)967-43-91

Що таке слінг - читайте у матеріалі "“ОГО” цікавилася особливостями носіння дитини у перев’язі"






На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ