Ми у Facebook
11.10.2011, 10:22

Осінь-2011 у Рівному: 10 модних тенденцій

Фото з сайту magiclady.net

Осінь — це здебільшого холод і дощ. Втім, аби ця пора року не видавалася такою похмурою, можна прикрасити її кількома яскравими акцентами, оновивши свій гардероб.
Хутро
Хутро вже кілька сезонів поспіль у списку гарячих трендів осені. Воно здатне будь-яку річ перетворити в розкішний предмет гардеробу. Однак зверніть увагу, що багато хутра в одязі вже не так модно, використовуйте кілька хутряних деталей — і ви будете стильними та модними.
Фото з сайту glianec.com.ua
Фото з сайту glianec.com.ua

Фото з сайту glianec.com.ua
Фото з сайту glianec.com.ua


Пончо
Оригінальна річ, яка, як вважалося раніше, пасує не кожному. Цього року пончо — серед модних трендів. Це справді яскрава і не схожа ні на що річ, зі своєю історією і численними варіантами, яка знайде собі місце в будь-якому гардеробі.


Довге пальто
І не просто довге, а супердовге. Ідеальні з точки зору модного тренду ті, які мало не торкаються землі. Якщо ви задумаєтеся про покупку такого пальта, знайте, що воно буде відмінно виглядати з модними зараз максі-спідницями і широкими брюками, так що ви зможете створювати численні модні ансамблі.


Трикотажна сукня
Неможливо уявити собі гардероб справжньої модниці без красивої, жіночної, стильної сукні. Лідери осінньої холодної пори року — сукні та туніки з трикотажу, переважно довжиною до коліна, з рукавами різної довжини, приталені чи вільного крою. Модна фішка — тонкий ремінь зі шкіри або оксамиту, що робить акцент на талії. Вони будуть виглядати більш стильно і сучасно, якщо ви одягнете до них тонкі колготки з вовни або навіть штани.



Шарф із хутра

У цьому сезоні шарф перетворився у модний аксесуар. Особливою популярністю користуються шарфи яскравих кольорів. Найпопулярнішим можна сміливо назвати шарф з хутра. Дизайнери пропонують використовувати як класичні кольори хутра цих пухнастих моделей, так і божевільні яскраві відтінки, наприклад, рожевий, насичений синій або ніжно-блакитний.
Фото з сайту magiclady.net
Фото з сайту magiclady.net


Вінтаж (70-ті роки)
Светри з ромбиками, спідниці-дзвіночки, твідові пальта, брюки-кльош, капелюшки з фетру — все це можна носити цієї осені, адже у моді — 70-ті.
Фото з сайту azazell.com
Фото з сайту azazell.com

Фото з сайту azazell.com
Фото з сайту azazell.com


Смокінг
Дуже цікавий елемент цьогорічної жіночої моди. У цьому сезоні багато дизайнерів представили свої ансамблі одягу в стилі смокінг, від ділових до відверто сексуальних варіантів. Це справжній хіт сезону, що додасть жіночності образу. Адже речі з чоловічого плеча можуть підкреслити витонченість жінки.



Кольорові колготки

Колготки насичених яскравих відтінків — осінній хіт 2011 року. У моді — однотонні колготки без зайвого блиску. Матові і насичені відтінки червоного, синього, жовтого — лідери серед колекцій.



Шкіряний плащ

Шкіряний плащ — класика осені. Дизайнери віддають перевагу чорному, шоколадно-коричневому і багряно-червоному кольорам шкіри. Фасон шкіряного плаща — приталений на ремені.



Яскраві кольори

Мода цієї осені робить ставку на колір. Тренд сезону — синій, а також усі його різноманітні відтінки. Не менш актуальний колір пристрасті — червоний. У поєднанні з чорним він виглядатиме неперевершено. Модні кольори осені-2011 — золотистий і сріблястий. Блиск золота та срібла дозволяють виділитися з натовпу, привернути до себе увагу. Колір кавового лікеру (кава з молоком), неодмінно повинен бути присутнім в гардеробі сучасних модниць. У цьому сезоні актуальні також зелений, помаранчевий, ну і класичні — чорний та білий.





На правах реклами