Ми у Facebook
12.10.2011, 11:40

У Рівному відбувся перший фестиваль дитячої моди [+Фото]

Перший у Рівному фестиваль дитячої моди відбувся в кіноцентрі "Ера" 11 жовтня. Під час свята 27 маленьких моделей продемонстрували шість колекцій одягу відомих рівненських магазинів.
Сhildren’s fashion festival привернув чимало уваги як дорослих, так і дітей. Свої колекції представили провідні дитячі магазини Рівного — "Восьминіжка", "Бамбіно", "Веніс", "Вінні-пух", "Круть-верть" та ательє "Арт-лайф". За словами організаторів, на фестивалі презентували осінньо-зимову колекцію одягу. Такі обновки підійдуть кожній дитині віком від 3 до 16 років, їх можна носити як у будень, так на свято.

— Не секрет, що зараз діти у магазинах самі обирають собі речі, а ми лише платимо за них. Започаткували такий фестиваль і хочемо, щоб батьки в невимушеній атмосфері могли придивитись до новинок сезону, порівняти їх, почути більше про хні якісні характеристики, — наголосила засновник Сhildren’s fashion festival, директор агентства моделей "Панна" Вікторія Дембіцька. — Таку ідею охоче підтримали магазини та наші постійні партнери. Адже дитячі покази ми проводимо не вперше. Власне, ідея окремого фестивалю зародилась на легендарному конкурсі для вагітних "Пузата мама".



Демонстрували новинки сезону 27 юних моделей, серед яких 7 хлопців. Усі пройшли навчання у школі моделей "Панна".

Модну частину свята доповнили виступи місцевих виконавців — Миколи Цихановського, Любові Іванчук, танцювального "Клубу 15", шоу-балету "НеоДанс".








































На правах реклами