Ми у Facebook
12.10.2011, 17:44

Молоді мами Рівного об'єднуються в сімейний клуб "Пузата мама" [+Фото]

17 жовтня рівненський сімейний клуб "Пузата мама" публічно заявить про своє створення. Під час свята "Слінг-шоу" у центрі розвитку дитини "Зернятко" матусі отримають посвідчення учасників клубу. Крім того, під час шоу майбутні і новоспечені матусі зможуть повправлятися у носінні слінга, отримати поради лікарів та весело провести час. Проект приурочений до міжнародного тижня слінгоносіння.
"Пузата мама" відома рівнянам за однойменним конкурсом, який перший в Україні взявся популяризувати вагітність. Тоді 12 майбутніх матусь не тільки стали героїнями вагітної фотосесії, а й дефілювали подіумом у якості моделей.

Ще на конкурсі учасниці та організатори настільки здружились, що не захотіли розлучатись. Саме тому автор ідеї конкурсу Оксана Прокопчук запропонувала утворити сімейний клуб "Пузата мама". То ж учасниці конкурсу та усі охочі матусі можуть долучитись до його роботи.
Першою з ініціатив клубу стане сімейне свято "Слінг-шоу", яке відбудеться 17 жовтня об 11.30 у центрі розвитку дитини "Зернятко". Його організаторами виступили сімейний клуб "Пузата мама", торгова марка "NIKA", рекламно-маркетингова компанія "НеоМарк" та агентство моделей "Панна".

Під час заходу відбудуться майстер-класи, де кожен охочий зможе отримати кваліфіковану консультацію щодо носіння дітей в слінгах, спробувати різні види слінгів, поспілкуватися з мамами, для яких слінг став незамінним атрибутом і вірним помічником. Рівнянки зможуть продефілювати у слінгах та отримати слінгоподарунки.

— Крім того, кожна матуся-учасниця нашого клубу отримає спеціальний сертифікат, а також кваліфіковану допомогу та підтримку не тільки у материнських справах, а й соціальних починаннях, — наголосила Оксана Прокопчук.

Сімейне свято відбудеться 17 жовтня об 11.30 у центрі розвитку дитини "Зернятко" (вул. Буковинська, 3, біля супермаркету "Сільпо").







На правах реклами