Ми у Facebook
12.10.2011, 12:47

На Рівненщині озброєні злочинці викрали авто разом з людиною

У вівторок, 11 жовтня, із розважального закладу "Чайка", що поблизу села Корнина Рівненського району, викрали чоловіка разом з авто. Але йому вдалося втекти. Зловмисників досі не затримали.
22-річний потерпілий займається валютними операціямии та перегоном авто. З нападниками чоловік знайомий не був. Про зустріч домовлялися по телефону за кілька днів до подій для нібито обміну валюти.

— У домовлений час до нього підійшов незнайомець. Після нетривалої розмови між ними виник конфлікт. Після чого до чоловіків підійшов другий незнайомець, який представився працівником СБУ. Зловмисники, погрожуючи зброєю, змусили 22-річного підприємця вийти з розважального закладу і посадили його в салон власного автомобіля "Лексус 350", — розповіла начальник СЗГ УМВС в Рівненській області Тамара Лисенко.

За словами Тамари Лисенко, пізніше чоловіка перемістили у багажник. Звідти йому вдалося втекти. За допомогою він звернувся до міліцейського наряду, який побачив на вулиці у Рівному.

Згодом порожнє авто знайшли на вулиці Севастопольській, що у Рівному. Нападників досі не знайшли. Потерпілий їх погано запам’ятав, але приблизний фоторобот нині складається. Можливе місце перебування злочинців невідоме.





На правах реклами