Ми у Facebook
13.10.2011, 08:58

На Рівненщині розвиватимуть недорогі й перспективні види спорту

Аби не розпорошувати і без того невеликі фінанси, що спрямовуються на підтримку спорту в області, вирішили фінансувати тільки те, де у рівненчан немає конкурентів.
Визначитися з основними видами спорту для області пропонував заступник голови РОДА Олексій Губанов на колегії голови облдержадміністрації. Зокрема, вважає за необхідне, зосередити фінансування на тих видах спорту, де місцеві спортсмени мають перспективу.

- Доречніше розвивати саме ті види спорту, які не дуже популярні в Україні, і де наші спортсмени, навіть за невеликих фінансових вливань, зможуть досягнути успіхів. Акценти можна зробити, наприклад, на кульовій стрільбі, де відзначився хорошими результатами наш спортсмен-олімпієць Олег Омельчук, стрільбі з лука, кікбоксингу та жіночому боксі, де добре проявили себе наші молоді боксерки, - зазначив Олексій Губанов.

Також до пріоритетних для Рівненщини заступник губернатора відніс інтелектуальні та неолімпійські види спорту. Перші користуються популярністю серед молоді області, а для розвитку другого при обласному ТСОУ створили секцію спідвею.





На правах реклами