Ми у Facebook
14.10.2011, 16:29

Рівне — столиця міні-гольфу! [На правах реклами]

Що відрізняє справжнього спортсмена? Те, що для нього не буває хорошої чи поганої погоди. Є гра, є змагання, є мета — представити себе та своє місто з найкращого боку.
Справжніми спортсменами показали себе учасники IV-го заключного етапу Чемпіонату України з міні-гольфу, який проходив 8-9 жовтня 2011 року в готельно-розважально-спортивному комплексі “Хутір”.

Позначка термометра сягала не більше 10 градусів тепла, але на гольф-полі було гаряче і від спортсменів віяло бойовим настроєм. Незважаючи на те, що позаду вже три пройдених етапи (1-й — Рівне, 2-й — Київ, 3-й — Одеса), жодного натяку на втому не було.

Упродовж усіх чотирьох етапів спортсмени з Києва, Харкова, Запоріжжя, Одеси, Рівного демонстрували достойні результати, але смак перемоги відчули лише одесити та рівняни.

Переможцями Чемпіонату України 4-го етапу стали: Василь Братейко (Одеса), Любов Лимар (Рівне), Вадим Колісниченко (Одеса); срібні призери: Микола Дячук (Рівне), Ольга Семенюк (Рівне), Ілля Колісниченко (Одеса); бронзові призери: Валерій Якимчук (Рівне), Оксана Будяну (Одеса), Павло Бандурка (Одеса).



За результатами 4-х етапів чемпіонами України стали: Василь Братейко (Одеса), Оксана Будяну (Одеса), Вадим Колісниченко (Одеса). Срібні призери: Микола Дячук (Рівне), Ірина Степанова (Рівне), Павло Бандурка (Одеса). Бронзові призери: Олександр Звягінцев (Одеса), Оксана Бичок (Одеса), Костянтин Кромаренко (Одеса).

Наступного року Кубок України з міні-гольфу пройде в чотирьох містах — Ялті, Києві, Рівному, Одесі, однак приймати Чемпіонат-2012 матиме честь саме Рівне.

А чому ж саме Рівне — запитали ми у срібного призера та власника гольф-поля Миколу ДЯЧУКА.

— Це рішення прийнято Федерацією Гольфу України, — відповів пан Дячук. — На наш погляд, таке право ми цілком заслуговуємо. Місто Рівне — це свого роду столиця Західної України з міні-гольфу. Гольф-поле, розташоване на території комплексу “Хутір”, відповідає вимогам Європейського стандарту. Більше того, слово “комплекс” уже багато про що говорить. Спортсменам з інших міст надаються всі послуги для комфортного перебування: ресторан, готель, сауна, більярд, боулінг…

Наша цінова політика направлена на те, щоб з кожним роком число любителів та професіоналів елітного виду спорту постійно збільшувалося. Саме тому ціни у розважальному комплексі “Хутір” на міні-гольф є найнижчими по Україні.

У новому сезоні 2012 року знову стартує безкоштовний Рейтинговий Чемпіонат Рівного та області під егідою Федерації Гольфу України. І у кожного є шанс на те, щоб саме його ім’я зазначалося у списку переможців Кубка та Чемпіонату України з міні-гольфу, — підкреслив Микола Дячук.





На правах реклами