Ми у Facebook
21.10.2011, 15:17

Агентство моделей "ПАННА" святкує 15-річчя

Вітаємо з 15-ю річницею з дня заснування перше рівненське агентство моделей "ПАННА". Успішну роботу колективу агентства під керівництвом Вікторії Дембіцької відзначають партнери в Україні і за кордоном.
Модельне агентство "ПАННА" готує високопрофесійних моделей вже 15 років. Цьогоріч агентство моделей "ПАННА" святкуватиме ювілей. За цей час сотні дівчат пройшли тут школу моделей. Серед них багато хто стали провідними моделями та переможцями багатьох всеукраїнських та міжнародних конкурсів.



Моделі агентства "ПАННА" беруть участь у модельних заходах в різних країнах та містах світу – Парижі, Мілані, Лондоні, Токіо, Шанхаї, у Кореї, Китаї, Лівані та Росії. Добре знані рівненські красуні і на теренах України.

Моделі "Панни" здобували титули: "Міс Україна-97", "Міс Західна Україна-2004", "Королева Західної України-2002", "Перша віце-Королева Західної України-2006 та 2008", "Друга віце-Королева Західної України-2007" "Перша віце-Королева України-2009", "Друга віце-Королева-2010", "Перша віце-міс Міжнародного конкурсу "Нове обличчя", фіналістка конкурсу краси "Міс Європа-2004", "Перша віце-міс-блонд України-2011", "Перша віце-міс Євразія-2011".

Понад 12 років "ПАННА" є представником національного комітету "Міс Україна" та національного комітету "Міс Україна Захід", а також національного комітету "Міні-міс Україна та Міні-міс Західна Україна", тому саме вихованки модельного агентства "ПАННА" представляють Рівненщину на цих конкурсах краси.

У цьому році агентство моделей "ПАННА" удостоєно честі бути представником в Україні Міжнародного конкурсу краси "Міс Євразія".
Наша модель є володаркою статуетки Гордість міста в номінації "Найкраща модель року". Дівчата були обличчям обкладинки журналів "ЄВА", "Сезони мод", "С тобой", "Космополітен", "ТОП-10" та знімались для сторінок багатьох інших журналів в Україні та за кордоном.
Вражають і останні досягнення випускниць агентства. "Міс Рівненщина-2007", фіналістка конкурсів “Міс Україна” та “Княгиня України” Анна Тарасюк стала “Другою віце-Королевою України”, "Міс Рівненщина-2008", фіналістка “Міс України” Наталія Соловйова — “Міс глядацьких симпатій Буковини”, першою віце-міс міжнародного конкурсу “Обличчя року”, а також фіналісткою телевізійного конкурсу "Королева України".

Фіналістка "Міс Рівненщина" Світлана Сиротюк виборола титул “Другої віце-Перлини Чорного моря” та увійшла в шістку фіналісток “Красуні України”, а також виборола титули "Міс Бікіні" та "Перша віце-міс Євразія-2011"! Фіналістка "Міс Рівненщина" та "Міс Західна Україна" Тетяна Климець взяла учать у конкурсі "Міс Україна-Поділля" та стала "Першою віце-міс Блонд України-2011", а також представила Україну на міжнародному конкурсі "Міс Євразія-2011"!

А володарка титулів "Міс Рівненщина-2010" та "Княгиня України-2010", фіналістка "Міс Україна" Дарина Сачук разом з учасницею показів у Парижі, Мілані, Токіо Лілією Боць взяли участь у більшості показів мод на Ukrainian fashion week.


Ви теж бажаєте привітати близьких, друзів? Надсилайте текст привітання та фото на електронну пошту bo@ogo.ua або телефонуйте за телефоном 62-57-00.

Ви можете не тільки привітати близьких зі святом, а й зізнатися в коханні чи зробити пропозицію руки та серця так, щоб його побачило все наше місто!

При бажанні Ви можете замовити друковану кольорову листівку з вітанням, яка буде точним відображенням вітання на нашому сайті.





На правах реклами