Ми у Facebook
07.11.2011, 09:17

Рівненській автостанції "Чайці" — півроку

Незважаючи на те, що відкриття автостанції "Чайка" декілька разів відкладалось, минуло вже півроку з того часу, як було здійснено перший рейс.
— На даний момент ми обслуговуємо приблизно 83 перевізників. Щодня здійснюється близько 270 рейсів. З моменту відкриття принципово нічого не змінилось, але ми намагаємось сприяти перевізникам та прислухатись до потреб клієнтів, — говорить начальник автостанції "Чайка" Олександр Рашкевич.

За словами Олександра, спочатку пасажири губилися, не знали на яку платформу піти, яким тролейбусом чи маршруткою доїхати до автостанції, але з часом звикли та вивчили маршрути.

— Сьогодні ми обслуговуємо Тучинський, Березнівський, Костопільський, Сарненський, Володимерецький, Кузнецовський, Рокитнівський, Дубровицький та Зарічненський напрямки. Зараз на станції пустує одна платформа, яку в майбутньому планують використовувати для перевезень до невеликих містечок поблизу Рівного, які знаходяться в північному від нього напрямку. Крім того, в 2012 році плануємо ввести деякі новинки, спрямовані на додатковий комфорт пасажирів, наприклад, електронне інформаційне табло просто на вулиці, але поки це лише плани, — розповідає начальник автостанції.

Рівненську автостанцію “Чайка” нарешті відкрили [+ФОТО]

Звикнувши, що тепер у місті є дві автостанції, пасажири також схвально оцінюють роботу "Чайки".

— Я проживаю в Рівному, але періодично їжджу до родичів у Дубровицький ройон. Автостанцією я цілком задоволений, тут завжди з повагою ставляться до клієнтів, — каже Олександр Шляховчук, пасажир.





На правах реклами